Szerintetek a rák és skorpió hogy illik össze?
Nem unjátok?
Írd be a keresőbe és kidob vagy 100 milliót.
mivel a rákok túlnyomó többsége a tengerben él, vagy nedves helyeken, a skorpiók nagyrésze pedig forró vagy mediterrán területek szárazföldi részén, nehéz összehozni a randit.
Ha mégis sikerülne, a fajkülönbségek miatt nem lesz semmi a dologból.
xDD
Am igen rákereshettem volna google-ban,de gondoltam ha itt ez az oldal,akkor már nem keresgélek fél órán át. Jah és itt mondjuk más is mondhat véleményt erről,saját tapasztalatokból kiindulva:)
"mivel a rákok túlnyomó többsége a tengerben él, vagy nedves helyeken, a skorpiók nagyrésze pedig forró vagy mediterrán területek szárazföldi részén, nehéz összehozni a randit.
Ha mégis sikerülne, a fajkülönbségek miatt nem lesz semmi a dologból."
Könyörgöm, ez csak két állatnév! Már hogy a fenébe lehetne születési időből meghatározni valakinek a személyiségét?
Számomra kissé kényesek a rák pasasok... :) Valahogy olyanok, mint az óriáscsecsemők:D Túlságosan pityergősek, bújósak és imádnak becézgetni mindent ("megyek pipikélni" - ez nem vicc!) Nem vagyok egy anyáskodó típus:D Ettől függetlenül bármeddig, bármiről jókat tudunk sóderolni:)
Skori lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!