A Kos Vénuszú férfiaknak tényleg a sportos, fitt nők és “tűzrőlpattant” hölgyek jönnek be?
Hát a társat inkább a 7. ház mutatja, de igen a Vénusz is jelezhet ezt-azt.
Inkább az a kérdés, hogy ilyen férfi milyen nőknek kell?
Vénusz a Kosban rosszul áll, ez férfi nem romantikus alkat.
Ja nekem is az van.......elfelejtem az asszony születésnapját....és miattam éhen halhatnak a virágboltosok.
Én alapvetően a Szűz-típusú nőkkel tudok jól összhangba kerülni (ez a deszcendensem), de alapvetően/ elsőre a fura/egyedi kinézetű, viselkedésű, gondolkodású nők vonzanak (a Vénuszom Vízöntő)
Szóval szerintem a férfi vonzódását a nő felé inkább a Vénusz-jegy határozza meg, a harmónikus, jól működő kapcsolat viszont inkább a deszcendensből/7. házból szűrhető le.
Ismerek olyan nőt, aki mind a Vénusz-i mind a 7. házbeli úgymond "elvárásaimnak" megfelel, (csak épp én vagyok elcseszett ahhoz, hogy bárkivel is összejöjjek), de a lényeg az, hogy szerintem egy férfinak egyszerre kell néznie a Vénusz jegy szerinti vonzódását és a 7. ház szerinti kapcsolati harmóniát, ha párt hosszútávon! keres.
28/F/incel
Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy mi az elmélet és mi a valóság.
Pl szinte mindenki egyedül élné le az életét, ha a számára legvonzóbb, legjobban hozzá illő partnert kutatná és senki mással nem próbálna meg együttműködni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!