Kos lány, bika fiú összeillik? :'D
A kos lány és a bika fiú között valóban van vonzás, ezt igazolhatom saját tapasztalataim alapján, de!!!!
a kapcsolatuk nem lesz tartós,...a kos lány amilyen erővel építi a kapcsolatot az elején, olyan erővel bontja le később
A kos a legönzőbb jegy a csillagjegyek között,...
A kos igéje:...,, Én vagyok!!!! - és minden ez után következik,.... a bika sokkal kiegyensülyozottabb, nem annyira lobbanékony és ez később konfliktushoz vezet
A kos tüzes jegy, a bika föld....szerelmük amíg van igazán fergeteges, de csak addig
10-08 10:29 Itt a jo gondolat...
En forditva voltam mar, tehat én F kos, baratnom meg bika L volt, mindig az az érzésunk volt, h jo is lehetne... de cska lehetNE... tobbet veszekedtunk, mint egyutt voltunk, de mégis imadtuk szm egymast...
De nem ajanlom senkinek.
Tul foldhozragadt, és lassu a bika a kosnak szm...és tul anyagias...
Hát azt kell hogy mondjam hogy a bika férfi és a kos nő valóban összeillik! :) Ezzel a kapcsolattal nincs baj :)
Ha ezek a csillagjegyek igazán szeretik egymást meg jol kijönnek egymással akkor nincs azaz akadály ami közéjük állhatna :)
Nincs értelme a horoszkópokat,bolygókat nézni,vajon mit mondanak nekünk?
Egyszer mondta nekem 1 egyetemista,hogy nincs jól a szobatársával,mert,hogy ikrek ő meg már nem emlékszek mi,de erre fogta,hogy azért nincsenek meg mert teljesen ellentétek.Én is ikrek vagyok és velem jól el tud beszélgetni!Valahogy én horoszkóptól függően meg vagyok mindenkivel.(Talán mert a horoszkóp csak etetés.)Nem tudom,hogy miért figyeled,te a kapcsolatodban,ha szeretitek egymást,nem arról szól az egész,hogy minden apró dolgon összevesztek,nem csak a saját dolgaitokra figyeltek,hanem egymásra is,akkor nincs is baj.Én inkább azt ajánlom,hogy el se olvasd a horoszkópokat,mert azok csak kétejeket adnak,a másik meg a horoszkópokat gyártják és csak etetik a népet.Ha meg valamit tényleg elhisz az ember,nagy valószínűséggel meg is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!