Melyik csillagjegyhez köthető, ha valaki “plázacica”?
Figyelt kérdés
Várom a véleményeket!2023. jan. 23. 12:31
5/15 anonim válasza:
Na Mérlegként tiltakozom :D engem a művészetek és egy múzeum pl jobban leköt mint a pláza, kikérem :D Oroszlán, Skorpió, Nyílas- az ismerettségi körömből
7/15 anonim válasza:
Nyilasként én is az voltam régen :D
8/15 anonim válasza:
5: en is merleg vagyok. es mint ilyennek, mint tudjuk, leteleme a balance. en szeretem a plazat, ha mar tul nagy a nyuzsi, idegesit es akkor a muzeum lenyugtat. amugy minden muveszet johet, nekem foleg a festeszet, kulonosen a barbizoniak, utana az irodalom, de ha lehetne, ne a contemporary, az nem annyira nem tud erdekelni. ;-)
9/15 anonim válasza:
Általánosságban a mérlegre jellemző hogy szereti a fancy dolgokat, ebből kifolyólag a “plázacicasag” is jellemző lehet rá ha már a kérdésre kell válaszolni
10/15 anonim válasza:
A környezetemben a legnagyobb plázacicák szűz jegyűek, bár kétlem, hogy ez jelentene bármit is. Persze aki 12 típusba akarja beskatulyázni az embereket, azok kedvéért leírom a kötelező választ: mérleg. Nyilván mérlegekkel van tele az összes pláza, vagy lehet nem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!