Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egyes házas Szaturnusszal...

Egyes házas Szaturnusszal milyen esélyek vannak arra, hogy az ember megkeseredik?

Figyelt kérdés
Az optimista emberekre kifejezetten harap, álomvilágos valamiknek hívja őket. Vagy azt mondja rájuk, hogy mert nekik könnyebben mennek a dolgok, könnyebben összejön nekik, mint neki, és így könnyű optimistának lenni

2023. jan. 3. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért van egy kevés. Anyósom erről tudna mesélni.
2023. jan. 3. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Mit mondana erről az anyósod?
2023. jan. 3. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Van esély rá. Amelyik házban áll a Szaturnusz, az azt az életterületet keservessé teszi.

Az én képletemben a Szaturnusz a 7. házban áll. Most őszinte leszek és mintegy szaturnuszian kíméletlen. Egy nálam valamivel szegényebb, tanulatlanabb, kevésbé vonzó külsejű, nálam 10 évvel idősebb férfivel hozott a sors és mentem hozzá. 8 éve házasok vagyunk de sok nehézséggel (főleg anyagi) mentünk át együtt. Viszont ő tanított meg komolyságra, felelősségre, fegyelemre is.

2023. jan. 4. 03:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni.

Én tenyleg úgy látom, hogy másoknak könnyebben mennek a dolgok. Kb. ha a világ/univerzum/Isten/Akit-akarsz/Sors 3 nap munkát követkel meg Kovács Piroskától, hogy ő megkapja amit szeretne, akkor ugyanazért nekem biztos, hogy nem 3 napot, hanem min. 12-t kell dolgoznom. És mikor már ott vagy a 12. nap végén, akkor elhúzza az orrod elől mondva, hogy "Na még 3 nap!"

És ha még ezen nem akadnál ki, közben azt látod, hogy vannak, akiknek a dolgok csak simán az ölükbe hullanak. Nem hogy 3 napot nem kell dokgozni uyganazért, hanem megkapjak ajándékba! Akiket látszólag elkényeztet a sors, ki van nyalva a s_ggük, és azt csinálnak ami akarnak, minden következmény nélkül.

Én nem mástól sajnálom, félreértés ne essék, én azt nem találom fairnek, hogy kinek mit kell tennie ugyanazért, hogy megkapja. Ilyen szempontból k_rvára nem fair a rendszer.

De tudjuk, mindenki egyenlő, de vannak még egyenlőbbek.

Plusz a szórakozás nagyon nem lesz ott az életében, vagy mert nincs rá ideje, vagy mert szimplán nem tud kikapcsolódni, leereszteni. Ha esetleg mégis megtörténne, hogy sikerül, nála MINDIG lesznek következmények.

Pl.: anno suliban voltak akik végiglinkeskedték az egész évet, soha nem készültek semmire. Minden kis pici röpdogánál puskázással, meg súgással megoldották, és 4es 5ös jegyeik voltak. Én a jellemző stréber voltam, minden órára készültem becsülettel. Ha egy tanévben 1x véletlen volt egy olyan, hogy pont nem készültem, MINDIG kihívtak felelni. Olyan nem volt hogy nálam ne derüljön ki az az egy nap amikor nem készültem.

Innen a megkesereredettség.

2023. jan. 5. 18:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek, velem is hasonlóak voltak. Nekem főleg a közösségekben, mindig is igazságtalanságok értek, konkrétan olyan dolgokban miszerint ugyanazért a dologért nekem 2x annyit kell bűnhödnöm. Míg másoknál ugyanazt észre se vették, elsiklottak felette, addig nekem akár évek múlva is felhánytorgatták és igen is lettek keményebb következmények. Tehát amit más simán megtehetett, nekem negyed annyiért is büntetés járt.
2023. jan. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!