Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpio ferfi es Rak no?

Skorpio ferfi es Rak no?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok kinek mi a tapasztalata. En vagyok a Rak no es beleszerettem egy Skorpio ferfiba. Kivancsi vagyok a velemenyekre, milyenek egyutt parkapcsolatban vagy szexualisan. :)
2022. dec. 29. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Anastasia nem épp szelíd típus, épp ellenkezőleg, határozott és szókimondó.
2023. jan. 4. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Szexben TOP1 bár nálunk fordított felállás van.

Kapcsolatban viharos, de tökéletesen kompatibilis

2023. jan. 10. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Sunyi, hazudós és titkolózik a skorpió, de belőled igyekszik mindent kiszedni. Én rák vagyok, akit ismerek skorpiót, az hulyitett folyamatosan, állandóan talonban tartott. Az elmúlt 1 évben kétszer lefekudtunk, mert már nagyon régóta próbált becserkeszni én meg beadtam a derekam, amikor éppen azt hittem, hogy komolyan gondolja. Közben megtudtam, végig volt barátnője, most is van, éppen a héten utazott vele haza bemutatni a családnak. Persze nyíltan nincsen a csaj felvállalva, instagram sztorikban is csak direkt sejteti, hogy van valakije, pl csak a csaj lába van a képen, de le lehet venni, hogy valami van a dologban. Na szóval sunyik és nem őszinték, de visszafelé elvárja, hogy az legyél.. Engem továbbra is talonban tart, azt hiszi nem vettem le, hogy van valakije. Csak mostmár én fogom lekoptatni, amikor majd a legkevésbé fog rá számítani, akkor vetem be, ahogy pontosan ők szeretik csinálni.. Akkor szúrnak oda, mikor a másik nem is várja. Az vigasztal csak, hogy lehet velem szórakozott, de nem engem csalt meg..
2023. jan. 16. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as, keress egy Halak pasit, sokkal jobb a Rák nőnek, mint a Skorpió.
2023. jan. 17. 01:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Skorpió kinek jó amúgy?
2023. jan. 17. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös, a Skorpió férfi tökéletes egy Halak nő számára.
2023. jan. 18. 05:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Az is inkább a Skorpiónak jó, folyton kedvesnővér lehet mellette. És azért nem feltétlenül nem rokkan bele a Halak a nagy birtoklásba és szenvedélybe, még ha tud ő is manipulatív lenni.
2023. jan. 18. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!