Hisztek a horoszkópok kompatibilisában?
Figyelt kérdés
Hülyeségnek tartottam de így évek múlva már egyre jobban érzem azt hogy igaz lenne hogy a horoszkópom valóban leír engem olyannak amilyen vagyok. Az a kérdésem ti figyeltek arra hogy "kompatibilis" horoszkópú emberrel ismerkedjetek meg?2022. dec. 15. 12:30
11/16 anonim válasza:
A helyedben nem venném komolyan, mert csak lehetőségeket szalasztasz el. 13 év után néztem meg a feleségemmel közös horoszkópunkat: pont ellenkezője a valóság, de ha igaz lenne, már rég nem lennénk együtt.
Te döntesz, hogy megismered a másikat, vagy megcáfolt babonákra építed az életed.
12/16 Laylah válasza:
Ja, a kérdésre válaszolva, ismerkedéskor nem szoktam erre alapozni.
13/16 anonim válasza:
A szinasztriára gondolsz vagy az olyanokra mint pl Ikrek Férfi-Rák Nő mennyire passzolnak össze? ha az utóbbira, nem fecsérlem rád az időmet
14/16 A kérdező kommentje:
Amit a 9es írt azt megnéztem, köszönöm.
Úgy általánosságban kérdezem hogy ti mennyire hisztek benne hogy a horoszkópotok ismer titeket és hogy barátoknál vagy párválasztásnál megfigyeltétek-e hogy ezek érvényesülnek.
2022. dec. 15. 21:17
15/16 anonim válasza:
13-as vagyok. Én csak szinasztriát nézek és még az sem fog dönteni ebben. Mert előbb megadom az esélyt és lesz ami lesz horoszkóptól függetlneül. Hogy megnézünk egy szinasztriát az csak kiegészítés, hogy megértsük a dolgokat, mert azért az sok mindent elárul. De azt nem hogy ki milyen és melyik szinten éli az életét.
16/16 anonim válasza:
9# én is megnéztem és nagyon jó az az oldal tök részletesen leírt mindent de az angolom nem a legjobb:( nincs ilyen magyar oldal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!