Vízöntő férfi Skorpió Aszcendenssel?
Hmmmmm.....egy 50-60 éves embernek már sok újat nem tudnék mondani önismeretről, inkább csak kérdeznék.
- Született gyermeked? Szerintem az 5. házas fényszög nélküli Kos Szaturnusz ezt erősen akadályozza.
- Erős a 3. házad, amely több ponton kapcsolódik a 10.-hez. Kereskedelmi karriert futottál be? Ha nem lenne magas az életkor akkor azt mondanám e-biznisz, kripto piac a Te világod.
Azért írtam ki mert kíváncsi vagyok mennyire lehet kitalálni a horoszkópból az ember életét sorsát és hogy stimmel.
De akkor válaszolok.
Első feleségemtől van két lányom akik már felnőttek. A mostaninál feleségemtől is két lányom. Egy 4 és egy 2 éves.
Fiatalabb koromban egy szerelem gyerek is született. Ő volt az első de ő nem volt velem.
Ingatlan bizniszem van egy barátommal.
Nem találom annak érdekes a dolog. Bár annyira nem értek hozzá így kérdezek egyet. Az ötös házas Szaturnusz mindenképpen azt jelenti hogy az illetőnek nem lehet gyereke? Így kőbe van vésve?
A másik program jelzett neki fényszöget a Marssal. Itt valóban nem látszik. És csak ezt tudtam betenni ide.
Valóban nincs itt semmi kőbe vésve.
Sok jelzést kell itt figyelembe venni, és én is csak amatőr vagyok.
Tehát, ha pontos a képlet:
- A Szaturnusz az 5. házban jelzi, hogy PROBLÉMÁS a gyermekvállalás.
Lehet arról is szó, hogy valaki nem akar gyereket, de besikerül és ő nem vesz részt a nevelésében.
Lemond róla stb. Rossz kapcsolat a kölyökkel. (Mást is hozhat: kudarc az egyéni vállalkozásban, terméketlenség más jellegű alkotásban)
- A Kos sem igazán termékeny jegy.
- Sem a Szaturnusz, sem a ház ura (Mars) nem kap semmilyen fényszöget a termékeny Holdtól. Így következtettem.
Hol hibázhattam?
Talán nem vettem figyelembe, hogy itt most a Mars (születési uralkodó )az aszcendensen áll.
Egy biztos:
A Szaturnusz jelez valamit és megjelenik valahol a fenti életterületeken.
A Szaturnusz jegy (Kos) szinten értelmezve:
"Gyakran akadnak gondjai az agressziójával. Korlátolt kezdeményezőkészsége miatt a létért folytatott küzdelem folyamatos kihívást jelent számára. Ez a probléma jelöli ki legnagyobb, egyben legnehezebben megvalósítható célját: az egészséges agresszivitás kibontakoztatását. Legfőbb kötelessége az önmagáért való felelősségvállalás. Több felelősségtudatot kell kifejlesztenie a spontán tevékenységeiben, illetve az akarata kifejezésében."
Köszönöm szépen. Valóban nem volt könnyű a gyerekekkel. Főleg a legelső esetében aki csak becsúszott. Akkoriban tudomást se akartam venni róla. De már megbántam. És még meselhetnek a két másikról is. Nem volt zökkenőmentes.
Agresszíó: túlságosan is az voltam mindenáron ki akartam magamert állni. Több verekedésem is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!