Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfi Skorpió Aszcende...

Vízöntő férfi Skorpió Aszcendenssel?

Figyelt kérdés

Itt van az egész képlet, milyen lehetek szerintetek?

[link]

2022. dec. 8. 19:55
1 2
 11/18 Bálvány ***** válasza:
Szerintem csak keresztapa lehetsz.
2022. dec. 13. 19:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem írsz hosszabb elemzést, amit másoknak is szoktál? :)
2022. dec. 13. 19:37
 13/18 Bálvány ***** válasza:

Hmmmmm.....egy 50-60 éves embernek már sok újat nem tudnék mondani önismeretről, inkább csak kérdeznék.

- Született gyermeked? Szerintem az 5. házas fényszög nélküli Kos Szaturnusz ezt erősen akadályozza.

- Erős a 3. házad, amely több ponton kapcsolódik a 10.-hez. Kereskedelmi karriert futottál be? Ha nem lenne magas az életkor akkor azt mondanám e-biznisz, kripto piac a Te világod.

2022. dec. 14. 09:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki mert kíváncsi vagyok mennyire lehet kitalálni a horoszkópból az ember életét sorsát és hogy stimmel.

De akkor válaszolok.

Első feleségemtől van két lányom akik már felnőttek. A mostaninál feleségemtől is két lányom. Egy 4 és egy 2 éves.

Fiatalabb koromban egy szerelem gyerek is született. Ő volt az első de ő nem volt velem.

Ingatlan bizniszem van egy barátommal.

2022. dec. 14. 10:36
 15/18 Bálvány ***** válasza:
Tehát akkor most - a pontos születési időd biztos tudatában - hülyeségnek látod az egészet?
2022. dec. 14. 10:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem találom annak érdekes a dolog. Bár annyira nem értek hozzá így kérdezek egyet. Az ötös házas Szaturnusz mindenképpen azt jelenti hogy az illetőnek nem lehet gyereke? Így kőbe van vésve?

A másik program jelzett neki fényszöget a Marssal. Itt valóban nem látszik. És csak ezt tudtam betenni ide.

2022. dec. 14. 12:13
 17/18 Bálvány ***** válasza:

Valóban nincs itt semmi kőbe vésve.

Sok jelzést kell itt figyelembe venni, és én is csak amatőr vagyok.

Tehát, ha pontos a képlet:

- A Szaturnusz az 5. házban jelzi, hogy PROBLÉMÁS a gyermekvállalás.

Lehet arról is szó, hogy valaki nem akar gyereket, de besikerül és ő nem vesz részt a nevelésében.

Lemond róla stb. Rossz kapcsolat a kölyökkel. (Mást is hozhat: kudarc az egyéni vállalkozásban, terméketlenség más jellegű alkotásban)

- A Kos sem igazán termékeny jegy.

- Sem a Szaturnusz, sem a ház ura (Mars) nem kap semmilyen fényszöget a termékeny Holdtól. Így következtettem.

Hol hibázhattam?

Talán nem vettem figyelembe, hogy itt most a Mars (születési uralkodó )az aszcendensen áll.

Egy biztos:

A Szaturnusz jelez valamit és megjelenik valahol a fenti életterületeken.

A Szaturnusz jegy (Kos) szinten értelmezve:

"Gyakran akadnak gondjai az agressziójával. Korlátolt kezdeményezőkészsége miatt a létért folytatott küzdelem folyamatos kihívást jelent számára. Ez a probléma jelöli ki legnagyobb, egyben legnehezebben megvalósítható célját: az egészséges agresszivitás kibontakoztatását. Legfőbb kötelessége az önmagáért való felelősségvállalás. Több felelősségtudatot kell kifejlesztenie a spontán tevékenységeiben, illetve az akarata kifejezésében."

2022. dec. 14. 13:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Valóban nem volt könnyű a gyerekekkel. Főleg a legelső esetében aki csak becsúszott. Akkoriban tudomást se akartam venni róla. De már megbántam. És még meselhetnek a két másikról is. Nem volt zökkenőmentes.

Agresszíó: túlságosan is az voltam mindenáron ki akartam magamert állni. Több verekedésem is volt

2022. dec. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!