Halak / Neptun dominánsok, mi az amit hajlamosak vagytok túlidealizálni, vagy volt e már olyan dolog, amit először tapasztaltál meg, majd rájöttél hogy túl sokat képzeltél bele eleinte, és emiatt csalódnod kellett?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 07:56
1/15 Bálvány válasza:
Talán a házakat kellene meghatározni.
3/15 anonim válasza:
2. 🤣🤣🤣🤣🤣 👍👍👍👍👍👍👍👍 (szintén zenész)
#mostmárnagyonfrusztráltvagyok
4/15 anonim válasza:
Neptunusz az uralkodó bolygóm. Bármit képes vagyok túlidealizálni és ez számos alkalommal visszaütött, aztán elkezdtem tanulni belőle. Jó oldala, hogy tudatmódosító szerek nélkül is képes vagyok eufórikus állapotba kerülni.
5/15 anonim válasza:
Én folyton azon gondolkozom, hogyan tudnám kiütni magam, lehetőleg fel sem ébredve a szörnyű valóságra, mert amit itt látok, az kétségbeejtő. Megoldást nem igen látok, szenvedés meg van dögivel. A tehetetlenség felemészt, mert többre lennék képes, mint amit tehetnék. Tehát a mindent átfogó együttérzés megvan, de eszközeim nincsenek a bajok orvoslására. Például hiába akarom megszüntetni a háborút, egyedül nem győzhetek le egy egész hadsereget.
6/15 anonim válasza:
Halak/Neptunusszal az a legnagyobb probléma hogy túlérzékenyek ehhez az elvadult világhoz és nem bírják, megeshet hogy devianciába torkollik a dolog. Ők még nagyon hisznek az ideálokban, ami lehetne. Ehhez képes a valóság...
7/15 anonim válasza:
Kb mint a 4-es:
"tudatmódosító szerek nélkül is képes vagyok eufórikus állapotba kerülni."
Felesleges is belém a pia. Amúgy igen, túlidealizált volt, pl testvéri szeretet, egyenlőségre törekvés, felebaráti szeretet (mondjuk vallásos nem vagyok), segítőkészség, meg hasonlók. Aztán a valóság az hogy a legtöbb ember full ösztönlény. De azért vannak akikkel van valami megmagyarázhatatlan összhang, és ezért teljesen megéri ilyennek lenni.
8/15 anonim válasza:
Én attól vagyok ki, ha valakivel megélem az összetartozás élményét, az egységet és az elhagy vagy hátba szúr, az nekem egyenlő a halállal. Ha nem is a testivel, de a lelkivel mindenképpen. Vigasztalhatatlan vagyok. Le tudok menni a legmélyére és akkor föl sem állok. Mindig az szenved a legjobban, aki a legmélyebben érez, ha csalódik.
9/15 anonim válasza:
8 De ezeket előre lehet látni. Akkor is rossz, de mégis más úgy, ha látod az elején hogy mit akar kihozni belőle.
10/15 anonim válasza:
Nem biztos hogy látod, ha csak játszik veled, ha csak hiteget, ha csak felhasznál a céljaira, ha csak eszközként tekint rád. És mindemellett jó a kapcsolat, évek óta ismeritek egymást, elhúzza a mézesmadzagot és gyávaságból tovább áll, beléd rúg, szíven szúr, majd otthagy. Te meg ott állsz kifosztva, szenvedve, nincstelenül, mert a szívedet kitépte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!