Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjeggyel volt a...

Melyik csillagjeggyel volt a legjobb párkapcsolatotok? Okot is írjatok legyszi!

Figyelt kérdés
Ha valaki tudja, a holdat és a Vénuszt is leírhatja, mert kapcsolatnál az számít sokat.

2022. okt. 26. 08:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok!

9-es Továbbra is sok boldogságot, egészséget a nagyszüleidnek😊 meg persze neked is :D

Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk..

Az első kapcsolatom is egy szűzzel volt, vele 4 évig voltunk együtt, az sem volt kifejezetten rossz, de a vége felé máshogy kezdtük el szemlélni a világot, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy időközben felnőttünk egymás mellett.

2022. okt. 26. 16:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Egyikkel sem volt még tökéletes, de talán a legmámorosabb és akivel hosszú ideig erős kötelék, nagy szerelem voltunk köztünk, az egy bika volt. Én oroszlán vagyok, rák holddal, neki pedig halak holdja volt.

Akiket pedig folyamatosan vonzok, de fogalmam sincs miért, a kos Vénusz férfiak..

2022. okt. 26. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:

11es.

Köszi szépen! Mindig meglepődök, amikor ezen az oldalon még látok ilyen kedves embert. :D

2022. okt. 26. 20:48
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Bika nő vagyok, a legjobb egy skorpió férfival volt, de sajnos pont az lett a vége, ami a párhoroszkóp szerint is: a folytonos, indokolatlan féltékenykedése és kontrollmániája.
2022. okt. 26. 20:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Vízöntőként az ellenpólusaimmal, a skorpióval, és a bakkal, volt nagyon izgalmas, "lángoló":) kapcsolatom. Persze bejött mindkettőnél az a bizonyos: "a nagy szerelmek nem mindig érnek boldog véget" - mondás.
2022. okt. 27. 17:05
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Milyen érdekes, hogy sokan írjuk a skorpiót. Ezek után ne mondja senki, hogy a horoszkóp alaptalan🤣
2022. okt. 27. 19:27
 17/21 A kérdező kommentje:
A skorpió egyébként nagyon mélyérzésű és családcentrikus tud lenni, ha jól van lelkileg és tudnak velük bánni. :D Úgyhogy érthető.
2022. okt. 27. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Én akinek nagy skorpió befolyásoltsága van, azt mondom hogy a legtöbb ember nem elég mély és intenzív hozzánk. Túl felületes dolgokat keresnek és akarnak.. és igen, a lelkiség fontos
2022. okt. 27. 21:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Bika ismerőseim mind megbízhatóak és hűségesek, persze nem jelenti, hogy nincs kivétel, mert van minden jegynél. De hiszek a horszkópokban, mert eddig nagyjából bejött.
2022. okt. 28. 15:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Kossal, es bikaval, a vizontoknek birom a humorat 😉

Rak ikrek aszc

2022. okt. 29. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!