Mik fognak velem történni a jövőben?
Ki milyen személyiségűnek lát engem?
Milyen fontos események történtek velem korábban a múltban.
Milyen életem lesz a jövőt illetően? A legfontosabb témák amik érdekelnek:
- párkapcsolati/szexuális életem
- munkám/karrierem
- családi helyzetem
- hobbijaim/szórakozásaim
- egyéb érdekességek/ezoterikus vonatkozások velem kapcsolatban
ph. Tehát a Kiskegyed-Blikk szennylapokból biztos tudod már, hogy a napjegyed Bika.
Sajnos(?) nem csak a Nap van nálad a Bikában, hanem összesen 6. nagyon fontos bolygó. Tehát tédig bele vagy ragadva az anyagi világba-realitásba.
Rád halmozottan igaz, hogy csak lóvéban és stabilitásban, kiszámíthatóságban tudsz gondolkodni. Lassú vagy konok és mozdíthatatlan.
Leginkább a barátságok, vágyak / álmok területére koncentrálsz. Társadalmi életben próbálsz érvényesülni, összeköttetések, pártfogók által. Nem annyira magamutogató módon, inkább rejtve,
lépésről-lépésre építkezve.
Gondolkodásod a pénz körül forog, de vigyázz mert párkapcsolataid/ellenségeid részéről jövő
hirtelen / előre nem látható ködös események anyagi stabilitásodat támadják. Zavar teremthetnek a pénzügyekben, előre kikalkuláltakban.
(pl. A kriptovaluta/tőzsde bizniszt messze kerüld el! Bukta lehet, vagy úgy éled meg.)
Hirtelen átláthatatlan események borítják életedet. Képletesen és a legvégén majd szó szerint is.
Rák aszcendenssel egy humán beállítottágú érzelmes ember vagy aki nehezen tudja kordában tartani érzelmeit. Néha ki is törnek.
Napi munkában hajlamos vagy a végletekre, szélsőségekre. Nem dolgozol aztán összezuhanásig.
Munka:
Mindenképpen valami Bika jellegű munkát javasolnék neked, nem annyira elvont pénzügyi területen, hanem az emberekhez / természethez kapcsolódóan. Lehetsz tanyasi parasztgazda vagy szakács
Lényeg, hogy megfogható kiszámítható dolgokkal foglalkozzál humán környezetben.
Nonprofit közösségekben való erőteljes részvétel is jó lehet. Másokkal szemben légy pénzügyileg bizalmatlan!
Párkapcsolat/szex:
Tudatos kapcsolatépítő vagy. A Bikáknál nem szokott probléma lenni a szexel.
otthon / hobbi /család semmi említésre méltó.
Köszönöm a választ. Egyetértek, valóban így van ezek a tulajdonságok jellemeznek.
Azt meg tudod mondani mikor jön el az a várva várt első kapcsolat? Utána mennyi idővel lesz szex (tudni szeretném nagyon)?
Meg a következő munkahelyemen mennyire lesz biztos állás, vagy hányadik állásom lesz az igazi? Csak mert tudni akarom, hogy ne idegeskedjek rajta annyit feleslegesen.
A családi helyzetemet tekintve mi várható, mikor fogok függetlenedni? Valóban szeret a családom egyes tagjai vagy csak elviselnek?
Valamint negatív személy vagyok?
A feltett kérdésekre persze lehet válaszolni, elemezgetve direkciókat, solár horoszkópot, tranzitokat.
Sok Idő-munka-pénz. Nem tudom ki vállalja, de szerintem ingyen nem fog menni.
Nem tudtam, hogy az asztrológus az ilyen komoly hivatás. Igazából azért tettem ki a kérdésemet, mert ebben a kategóriában érdekes, okos, értelmiségi személyek lehetnek elnézve amilyen komoly válaszokat látok. Más megközelítésből látják a tényeket.
Ezért vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!