Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egy nagyon oroszlán férfinak...

Egy nagyon oroszlán férfinak vonzó lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem vagyok otthon a horoszkópokban, de adott egy férfi, aki oroszlán csillagjegyű, és nagyon illik rá tényleg minden, amit mondanak az oroszlánokról. Tehát tényleg kb megtestesíti azt a személyiség típust.

Én most még csak ismerkedem vele, de mit tanácsoltok, nőként hogy álljak hozzá? Olvastam, hogy szeretik a rajongást, én tényleg nagyon szerelmes vagyok belé, de tényleg vonzó lehet ez neki? Mert most jelenleg "büszke nő" vagyok a szemében, és így úgy érzem nem jutunk egyről a kettőre. Lehet ha kifejezném az érzéseimet azt jobban értékelné?

Jaj bocsánat ha értelmetlenül írogatok, de remélem értitek mit szeretnék kérdezni.

Köszi előre is

2022. szept. 17. 10:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy én vízöntő vagyok.
2022. szept. 17. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Hááát, inkább felejtsd el.

Egy vízöntőnek a legrosszabb párosítás az oroszlán.

Csak katasztrófa származhat belőle, hosszú távon nem fog működni.

2022. szept. 17. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Vízöntő és oroszlán a legjobb kombó!

Mindig boldog párkapcsolat születik belőle!

2022. szept. 17. 12:40
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 nem fogok csak egy horoszkóp miatt lemondani valakiről...
2022. szept. 17. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézzed meg a "nagyon oroszlánok" jellemzőit - és alkalmazkodj ahhoz.
2022. szept. 17. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
2022. szept. 17. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Vízöntő nő vagyok és volt Oroszlán párom. Jó kapcsolat volt egyébként, nem voltak veszekedések, nagyon jól megértettük egymást. A kapcsolatnak azért lett vége, mert én kiszerettem belőle, vagyis inkább olyan érzésem volt, mintha csak a legjobb barátom lenne már és nem a szerelmem.
2022. szept. 17. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!