Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A képletem alapján mondanátok...

A képletem alapján mondanátok rólam jellemzést? 28/N

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 7. 12:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hirtelen vetsz véget kapcsolataidnak, de sajnos ezt nem mindig megalapozottan teszed, hanem sarkos, merev nézeteid hatása alatt. Ebből adódóan munkahelyeden is nehezen építesz ki kapcsolatokat vagy nem ismerik a valódi énedet, bár a beilleszkedési vágyad erős. Gondoskodó, családcentrikus személy vagy, a család és kapcsolataid mindenek előtt játszanak szerepet az életedben, de nekem úgy tűnik, beleragadtál a szülői ház gondoskodásába és ezáltal nagyban korlátozva vagy személyes vágyaid megélésében. Elképzelhető, hogy mindennek van anyagi vonzata is, de ami látszik, hogy nem vagy jóban magaddal önmegvalósítás tekintetében, és küzdesz érte, ám nehezen tudod érvényre juttatni elképzeléseid....Hirtelen -ennyi infóból- ennyi.
2022. szept. 7. 18:49
 12/21 Bálvány ***** válasza:
56%

"Vezetik a végzetek az akarót, a nem akarót vonszolják."

Képleted alakja alapján azt mondanám: téged leginkább mások vonszolnak.

Sajnos mert a másokkal való kapcsolatod céljai homályosak, véletlenszerűek és gyakran változnak. A születési uralkodó Hold is azt mutatja érzelmi szabadságra törekszel.

Ezekből származó előnyök is hol így hol úgy alakulnak. Főleg női támogatásra, örökségre számíthatsz.

Az okkultizmus is érdekelhet mint sok más ködös-homályos terület.

Legnagyobb gondod a valósággal való szembenézés.

Felsőfokú végzettséged lehet humán területen. Zene vagy filmművészet ...kitudja? Van hozzá érzéked. A 10h. Vénusz is művészi karriert mutat melyben örömödet leled.

Az 5. életörömök, család / gyermek háza rejtélyes. A Skorpió jegyet bezárva elnyeli a Jupitert és Plútót. Kívülről ez a megélt boldogság nem látszik. A többieknek miért nem láthatják?

2022. szept. 7. 20:20
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az elemzéseket.

Helytállóak főleg azok, amik a kapcsolataimra fókuszálnak.

Bálvány:

"Képleted alakja alapján azt mondanám: téged leginkább mások vonszolnak."

Hogy értsen, hogy mások vonszolnak?

"Az 5. életörömök, család / gyermek háza rejtélyes. A Skorpió jegyet bezárva elnyeli a Jupitert és Plútót"

Hát itt nem nagyon tudom mire gondolsz, túl tudományos.

"Sajnos mert a másokkal való kapcsolatod céljai homályosak, véletlenszerűek és gyakran változnak"

Esetleg ezt ki tudnád nekem bővebben fejteni?

Köszi! :)

2022. szept. 7. 20:34
 14/21 Bálvány ***** válasza:
54%

"Hogy értsen, hogy mások vonszolnak?"

Ha a születési horoszkópban több bolygó található a nyugati térfélen, akkor a horoszkóp tulajdonosa rugalmasabbá válik,

hajlamos „úszni az árral”, és szeretne részt venni mások sorsában. Nem annyira a saját akarata kormányoz.

"Sajnos mert a másokkal való kapcsolatod céljai homályosak, véletlenszerűek és gyakran változnak"

A Bak jegy miatt gondolom, hogy (társkeresési) kapcsolatépítési szándékaid határozottak.

A 7. házban, csúcshoz legközelebb a Neptun van, ami arra (is) utalhat, hogy elképzeléseidet, vágyaidat rávetíted a másikra.

Emberekbe belelátsz dolgokat.

Aztán ott az Uránusz. Gyors kiábrándulás, kapcsolat megszüntetése?

"Az 5. életörömök, család / gyermek háza rejtélyes. A Skorpió jegyet bezárva elnyeli a Jupitert és Plútót"

Ha képleted valamelyik házában közrezárt jegy található, akkor biztos lehetsz abban, hogy az érintett életterületed bizonyos dolgait a külvilág NEM LÁTJA!

A közrezárt jegy ugyanis olyan, mint egy széf. A benne lévô dolgokat a külvilág nem látja, legfeljebb csak sejti...

lássunk példákat 5. házra

- Titokban lepéket gyűjtök. A gyűjteményemet nem mutatom meg senkinek, mert úgyis hülyeségnek tartanák. Így titokban tartom hobbimat.

vagy....

- Felfokozott szexuális vágyaim kiélését titokban tartom mert prűd szüleim és egyházi neveltetésem nem engedi hogy nyíltan bevállaljam. (Skorpió Plútóddal ezt el is tudnám képzelni, persze nálad lehet ez egész más is.)

----------------

Akkor most én kérdeznék.

Vannak művészi hajlamaid? Humán irányultságodat hogyan éled ki? Milyen pályát tervezel?

Persze tudom, hogy fiatal vagy és még útkeresés előtt állsz.

2022. szept. 8. 09:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem is volna feléd egy kérdésem...: Esetleg eltitkolt vagy tisztázatlan munkahelyi viszony? :);)
2022. szept. 9. 10:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Jó volna, ha ezekbe a válaszokba egyszer valaki úgy őszintén beleállna...Végül is anonim....Lehet kiderülne, hogy nem kamu az asztrológia. :D :D
2022. szept. 9. 10:27
 17/21 A kérdező kommentje:

Itt vagyok.

"Kérdező, nekem is volna feléd egy kérdésem...: Esetleg eltitkolt vagy tisztázatlan munkahelyi viszony? "

Hogy érted?

2022. szept. 9. 11:52
 18/21 anonim ***** válasza:

17/17.

1) Titkos ellenség, háttérben áskálódó kolléga (esetleg te áskálódsz...)

2) Titokban tartott szerelmi viszony.

2022. szept. 9. 11:55
 19/21 anonim ***** válasza:

3) ...vagy nem tisztázott kapcsolat egy kollégával, vagy plátói rajongás esetleg?

Köszi

2022. szept. 9. 12:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Homeofficeban dolgozom. Ezek annyira nem állnak fent. Persze áskálódhatnak ellenem, túlzottan közkedvelt személy nem vagyok a csapatban.
2022. szept. 9. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!