Mit mondanátok rólam a képletem alapján? Képlet csatolva lent.
Aszcendensed a Szűzben van, tehát viselkedésedben rendszerető, tökéletességre törekvő, szorgalmas vagy. Kiemelt bolygód, a születési uralkodód (egyben a Karrier házának is ura)a Merkúr a 6. munka/szolgálat házába került. Tehát szerintem életcélként Te dolgozol mint a güzű. A felszálló holdcsomópont szerint is erre van a fejlődési irányod. Hajrá!
De vajon mit melózol ? Mivel a Merkúr a Vízöntőben van szerintem valami kötetlen szellemi munkát. A Vízöntő ura az Uránusz és (a 10. házhoz kapcs.!) Rák ura a Hold a 4. ház (Otthon) területén áll. Tehát a munka kötődhet akár az otthonhoz ingatlanokhoz is. Lehetsz pl. Ingatlanközvetítő, vagy lakberendező. Mert a Vénusz a szépség/harmónia bolygója szintén a 6. házban!
Az otthon területére kitérve a Hold-Uránusz együttállás mutathat nálad gyakori költözéseket, az apára vonatkozóan hektikus, kötöttségektől mentes érzelmi kapcsolatot.
A Szati-Neptun együttállás már elérheti az 5. ház csúcsát. Az életörömök területén jelezhet valami merevséget, lemondást, ködös vágyakkal. Bizonytalan vagyok benne, hogy a Neptun inspirálta művészi vénád a Bakban, Szaturnusz mellett felszínre tud-e törni és szerintem a gyermekvállalás témát sem erőlteted.
A Halak napod szépen ráállt a deszcendensre és talán mártír, önfeláldozó szerepet vállalsz a társkapcsolatok kiépítésében. Párod alá rendelődsz?
A 3.h Plútóval megáldottak gyakran keverednek szenvedélyes vitába, hirtelenségük a közlekedésben is bajt okozhat.
A 9.h Jupiter/Mars konjukció a Bikában mutathatja, hogy gyakorlatias, ember vagy aki életfilozófia szintjén erősen keresi a fizikai örömöket. De ezt az együttállást támadja a házúr (Vénusz) a 6-ból. Ezt már nem tudom elmagyarázni. Belegabalyodtam. Mi a Ti megfejtésetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!