Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit mondanátok rólam a képlete...

Mit mondanátok rólam a képletem alapján? Képlet csatolva lent.

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 1. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Krumpli. Ahh, Sashaaa. 1 perc néma csend Sasha Brausnak 😭❤🥔
2022. szept. 1. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
8, ha kiolvasol belőle valamit ide is ki tudod írni? Most kezdek belemenni az asztrológiába, és segítene, de nem probléma, ha mégsem
2022. szept. 1. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Ez alapján semmit. Küldj inkább valami intimebb képet.
2022. szept. 1. 20:03
 14/16 Bálvány ***** válasza:
73%

Aszcendensed a Szűzben van, tehát viselkedésedben rendszerető, tökéletességre törekvő, szorgalmas vagy. Kiemelt bolygód, a születési uralkodód (egyben a Karrier házának is ura)a Merkúr a 6. munka/szolgálat házába került. Tehát szerintem életcélként Te dolgozol mint a güzű. A felszálló holdcsomópont szerint is erre van a fejlődési irányod. Hajrá!

De vajon mit melózol ? Mivel a Merkúr a Vízöntőben van szerintem valami kötetlen szellemi munkát. A Vízöntő ura az Uránusz és (a 10. házhoz kapcs.!) Rák ura a Hold a 4. ház (Otthon) területén áll. Tehát a munka kötődhet akár az otthonhoz ingatlanokhoz is. Lehetsz pl. Ingatlanközvetítő, vagy lakberendező. Mert a Vénusz a szépség/harmónia bolygója szintén a 6. házban!

Az otthon területére kitérve a Hold-Uránusz együttállás mutathat nálad gyakori költözéseket, az apára vonatkozóan hektikus, kötöttségektől mentes érzelmi kapcsolatot.

A Szati-Neptun együttállás már elérheti az 5. ház csúcsát. Az életörömök területén jelezhet valami merevséget, lemondást, ködös vágyakkal. Bizonytalan vagyok benne, hogy a Neptun inspirálta művészi vénád a Bakban, Szaturnusz mellett felszínre tud-e törni és szerintem a gyermekvállalás témát sem erőlteted.

A Halak napod szépen ráállt a deszcendensre és talán mártír, önfeláldozó szerepet vállalsz a társkapcsolatok kiépítésében. Párod alá rendelődsz?

A 3.h Plútóval megáldottak gyakran keverednek szenvedélyes vitába, hirtelenségük a közlekedésben is bajt okozhat.

A 9.h Jupiter/Mars konjukció a Bikában mutathatja, hogy gyakorlatias, ember vagy aki életfilozófia szintjén erősen keresi a fizikai örömöket. De ezt az együttállást támadja a házúr (Vénusz) a 6-ból. Ezt már nem tudom elmagyarázni. Belegabalyodtam. Mi a Ti megfejtésetek?

2022. szept. 2. 09:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi Bálvány! Ment PM!
2022. szept. 2. 09:24
 16/16 anonim ***** válasza:
26%
Szerencsés vagy, mert földig ér a lábad.
2022. szept. 2. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!