Miért van az, hogy más és más oldalakon, ugyan annak a csillagjegynek, teljesen mást írnak elemzésként? Az egyiken jót, a másikon rosszat? Hogy van ez?
Én őszintén hiszem, hogy a bolygók állása hat a Földre és az itt élőkre. Ahogyan pl a Hold is, gondoljunk csak az ár-apály változásra vagy a menstruációs ciklusra, teliholdas álmokra.
DE
Ez egyrészt nem úgy működik, hogy ha itt a Jupiter, akkor megtalálom életem szerelmét és előléptetnek, ám gondjaim akadhatnak a hobbimban. Nem így hatnak a bolygók...
Más részről. Azok az emberek, akik ezeket a horoszkópokat írjak, egyáltalán nem értenek ehhez. Egyszerű újságírók vagy önjelölt szakértők. Mintha téged kérnének, hogy írd meg. Nem nehéz amúgy. Lelopják egymásét, és kicsit átírják.
A horoszkóp titka meg, hogy eltételes módban írsz (A héten nagy szerencse érHET, végre valóra válHAT, amiben reménykedtél). Adsz bele sok pozitív és egy kis negatív sablont, és kész. Semmi konkrét dolog, ködös fogalmazásmód és kész. (Azaz nem "Párkapcsolatodban gondot okozhat, hogy a párod szeszes italra költi a megtakarításokat, amelyet te a ház felújítására tettél félre", hanem "Párkapcsolatodban anyagi nehézségek okán konfliktusok merülhetnek fel".
"Azok az emberek, akik ezeket a horoszkópokat írjak"
Bocsánat, itt a jellemzésekre gondoltam
Ahogy az első is leírta, ezeket általában bloggerek írják akik csak sok nők lapját olvastak, a nők lapjába meg a gyakornok írja :D A legtöbben megragadnak ezzel a horoszkóppal ott hogy a bika passzol e a nyilashoz, és kb ez alapján feljogosítva érzik magukat végtelen előítéletre...de közben emg ez feltétleezné hogy összesen 12 féle ember van a világon...jó persz easzcendens, de sokan már idáig s ejutnak el....
ha meg akarod tudni valaki milyen, akkor őt kell megismerned nem a születési dátumát...
Zsoririszt szoktam állt meg astronet.
Illetve a többire is rànézek, és látom, hogy a többi oldal teljesen ellentmond a másiknak, innentől már csak úgy tudod eldönteni, melyik helytálló, ha tudod mi zajlik az életedben. Aztán olvasol egy màsikat, és totális marhaság… mondjuk másnak betalálhat… de ennyiféle igazság nem létezik akkor se, sok a hasra ütés is.
A legtöbb népszerű oldal és módszer teljesen használhatatlan, vagy ködösített félinformációkat tartalmaz. A legtöbb emberben az a hit él hogy az asztrológia csak a nap és holdjegyet vizsgálja, és még szép hogy az elemzések nagy része egy összecsapott maszlag lesz :) Nagyon fontos ez is, de egy képletben vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is, a legtöbb hobbi asztrológus éppen ezért csak egy nagyon pici szeletét vizsgálja az egésznek.
Hogy ha le akarod tesztelni a különböző módszereket akkor vesd össze őket a saját, és ismerősök/családtagok képleteivel. Hogy ha valami nem igaz rád, vagy egy ismerősre akkor nagy eséllyel senkire sem lesz igaz.
Nekiállhatsz híresebb emberek képletét elemezni, lehetőleg olyanokét akiknek nem tudod a pontos életútját, vagy a jellemzőit. Ezzel elég sokat lehet gyakorolni, és hasznos is.
"híresebb emberek képletét elemezni, lehetőleg olyanokét akiknek nem tudod a pontos életútját"
Ha nem tudom pontos életútját, akkor számomra mitől híres?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!