Az aszcendensről azt olvastam -márha igaz-, hogy 30 felett felerősödnek a tulajdonságai, ti mit hallottatok, mennyire lehet valós ez az információ?
A legtöbb asztrológus mit állít mennyire valós, hogy az aszcendens dominál 30 felett?
Csak az adottságok miatt kérdeztem. A többi nem érdekel, csak az amivel születtem.
Tehát, hogy a napjegy kárára az aszcendens jegye sokkal inkább teret kap a tudatos személyiségben?
1.
Ezt az okosságot én is hallottam régebben, de azóta sehol sem láttam megerősítve.
2.
Kaló Jenő viszont többször említette, hogy 40 felett a Jupiter egyre erősebben dominál.
Nos én 46 vagyok Bika napjeggyel és vele ellentétes Skorpió aszcendenssel. Élettapasztalatból elmondhatom, hogy gondolkodásom egyértelműen a Skorpió felé tolódott a Bikából. (Talán azért is írogatok ilyen fórumokon, hasonló
témákban.)
Hogy 1. vagy 2. igaz, esetleg mindkettő egyszerre? Nem tudom megmondani mert nekem a Jupiter a 8-as (Skorpió) házában áll.
A Naprendszer osszesitett tomegenek a 99.8%-at a Nap teszi ki. Tehat ugy kell elkepzelni hogy en 112kg vagyok, es ha en lennek a Nap, akkor hozzam viszonyitva a Naprendszer osszes tobbi egiteste, holdja, aszteroidaja egyuttveve az 20 deka tejfol lenne. Ekkeppen kell az asztrologiai kepletre is tekinteni.
Az valaszt el teged, mint elot az elettelentol, hogy (on)tudatodnal vagy. Errol szol a Nap a kepletben. Vegul minden elsodleges motivacio (az egitestek) az ontudat szolgalataban van.
38F incel
Biztosan igaz, magamon tapasztalom.
És az asc. szűz, tehát nem egyszerű az életem a saját maximalizmusom és elvárásaim miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!