Melyik csillagjegyekre jellemző a változatosság?
Írj már lécci példákat, mert nagyon sok mindent lehet rajta érteni. Vannak a változó jegyek, amiket az első válaszoló is felsorolt (Vízöntő kivételével mert az szilárd). Ők jól alkalmazkodnak a változásokhoz, tehát gondolom ez lefedi amire te gondoltál. A szilárd jegyeknek a legnehezebb ez (nem tudom a Vízöntő miért lett felsorolva, na mindegy).
Nekem pl egy bolygóm sincs változó jegyben, de erős a Vízöntő a képletemben és nekem nehezen megy az ilyen alkalmazkodás, bár tény hogy könnyít rajta a hármas Nap és Merkúr.
Előző vagyok még ennyit hozzáfűznék:
Ikrek: Kapcsolatok megváltoztatása
Nyilas: Célok megváltoztatása
Halak: Érzelmek megváltoztatása
Változó még a Szűz is: anyag megváltoztatása (gondolom a föld eleme miatt nem lett felsorolva az első válaszoló által)
Az kardinális, ott inkább a dolgok elkezdése megy jobban. Ráadásul első jegy is egyben, belevág simán dolgokba.
De ne csak a Napjegyedet nézd, hanem az egészet. Mi az aszcendesed? Hold hol áll? stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!