Jelenlegi szaturnusz-uranusz kvadratot hogy veszeljem at?
A penzugyi krah engem is utolert, sajnos nagyon nagy szarban vagyok onhibamon kivul, junius ota kuzdok mint diszno a jegen. :(
Sokat tulajdonitok az asztrologianak a hetkoznapjaimban hogyan tudom enyhiteni ennek a fenyszognek a hatasat? Ugyanis egy nagyobb osszeg visszafizeteserol dontenek a nagyon kozel jovoben amit en teljesen meltanytalannak tartok, es ezzel teljesen leirnak az eletemet :( (palyazat)
Koszi a valaszokat, amit tudtam megmozgattam, konyvelo, palyazato mentorok illetve sajat magam szemelyevel kuzdok a legrosszabb ellen:(
A jupiterem a 8. Hazban van es a bakban.
Szaturnusz a kosban, 11. Hazban.
Koszi a normalis valaszokat!
26N
A születési képletedben is megjelenik a kavdrát?
Képletedben erős a szilárd jegy érintettség?
Némi info egy gurutól:
#1 nem a kepletemben szaturnusz uranusz fenyszoge ugyan megjelenik de sextilt kepeznek (4fok28’)
Jupiteremnek van kvadratja a szaturnusszal (3fok 47’)
Ugyanakkor a szaturnusz trigont kepez a plutoval ( tobbek kozott minden bolygom fenyszoget kepez a plutoval trigon es szextil kepeben, egyedul az aszcendensemmel all szemben.) - ha a plutonak itt is barmi koze lenne ahhoz kimasszak a csavabol…
Mi az amit meg irhatok ezzel kapcs? Van barmi amivel tudok enyhiteni akar tudatosan is? Megol a tehetetlenseg es mindent de mindent megakarok tenni hogy ez ne a leheto legrosszabbra forduljon.
Koszi az eddigieket!
Holnap kapok valaszt a konyvelotol de probalok felkeszulni b c es d tervvel is hogy ne vagjon xarra ez az egesz.)
Megneztem a videot, koszonom!:)
Penzugyi teruletre nem igazan terjedt ki szerintem reszletesen a mondanivaloja, nem tudom ha beut a krah mit tudok tenni? Keressem fel a temetkezest?😃😂
Hamis dilemma. Nem ez a kétvéglet van.
Nem uralom a sorsomat 100%- ig, de nem is a bolygók állasa dönti el.
Ezer dolog van a világon, de nem majd köbb millió kilóméterre lévő kő darabok fogják.
Jo azert nem akkora a gond, korabban reszt vettem egy palyazaton ahol vallalkozast lehetett alapitani tamogatassal. Na mukodtetem a vallalkozasomat tobb kevesebb sikerrel, majd a konyvelon nagOn benezett valamitt jott a felszolitas. Ennek hianyat masnap potoltam, majd kezdodott a szar eső, ugyanis kulonfele fellebzeseket kellett leadnom ahhoz hogy ne fizettessek velem vissza az elnyert osszeget.( 3,2millio ft az utolso reszlet kiutalasa meg utban van) ennek ellenere a hivatalos ugyintezesi idok ellenere kifutottam a hataridobol amit papirokal dokumentumokkal nyilatkozattal igazolni tudok, hogy megtettem mindent. Es most meg tovabbra is probalkozok hogy meltanyossagbol ezt igen is vegyek figyelembe mert semmi sulyos kihagast nem vetettem ami a palyazat elvarasaival szembe megy.
Szamomra ez az osszeg is teljesen lesujto foleg h teljesen “artatlannak” erzem magam ebben az egeszben, es egyszeruen elkap a hanyinger ha arra kell gondolnom hogy ezt visszafizetethetik velem annak ellenere hogy egy csomo maganpenzt is beleoltem meg akkor is, amikor a legkevesbe volt ra csak hogy teljesuljenek a feltetelek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!