Van olyan ember, akivel a bak jegyű meg van elégedve? Nem talál benne hibát?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 11:46
2/9 anonim válasza:
Nincs.Anyám az.Mindenbe és mindenkibe beleköt,neki soha senki és semmi nem elég jó,csak mindig az amit ő hisz és tesz.Nem utálom érte,szerettem mindig is,nem azért írtam,de tényleg ilyen a viselkedése,sajnos.
3/9 anonim válasza:
Igen. A férjem bak. Nem keresi a direkt hibát és nem kötekedő. Velem pl. nagyon meg van elégedve. Még nem találkoztam ilyen férfival soha, aki ilyen kedves és őszintén.
4/9 anonim válasza:
engem mindenki kedvel, pedig bak vagyok
5/9 anonim válasza:
Én nem találkoztam, csak tipikus bankokkal. Testvérem, teljesen olyan ahogy leírtad és legutóbbi párom is-ezert is lett vége.
7/9 anonim válasza:
Aki mindenkiben a legapróbb hibát keresi az a szűz és szarrá kritizálja. Legalábbis alsó szinten. És azt hiszi ő mindenkinél mindent jobban tud
8/9 anonim válasza:
A bak elismeri, ha valaki széjjeldolgozza az életét is. Vagy, aki hosszú ideig dolgozik valamin, kitartóan, és a hosszú kitartó munka meghozza a gyümölcsét, ha nem is eredményt, akkor legalább fejlődést.
Ilyen szempontból egyetértek a 7-essel, hogy rosszabb a szűz, mert ők aztán tényleg MINDENBEN találnak kivetnivalót, és soha semmi nem elég (jó).
9/9 anonim válasza:
A férjem bak elégedetlenke és maximalista. De nem baj mert én szűz jellegű vagyok és az se kutya🤣 így szép az életünk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!