Nem volt egyértelmű, mert ugye itt egy "szaturnuszi emberről" beszélünk, aki lehet nincs tisztában a földi gyk kategóriákkal. A kérdés(ek) nyelvezete, tartalma is azt sugallja, hogy egy nem a Föld bolygón szocializálódott személy teszi fel a kérdést, ezért a kérdések archetipusra is vonatkozható lehetőségét elvetettem.
Nyilvánvaló hogy idejött egy szaturnuszi csajozni, és itt próbálkozik.
Menj haza szaturnuszi!!! Elveszítek a munkánkat! Elveszítek a csajainkat!!!
2022. jún. 27. 23:20
12/32 anonim válasza:
Most néztem utána: elvileg én merkúri vagyok, és külsőre alacsonynak, max. középmagasnak kellene lennem. Ehhez képest majdnem 180 centi vagyok nő létemre. Na ennyi valóságalapja van ennek a hókuszpókusznak.
2022. jún. 27. 23:30
13/32 Chris88 válasza:
A merkúri ember köztudottan magas vékony. Rossz helyen nézted. :-)
2022. jún. 27. 23:34
14/32 anonim válasza:
Na, hát akkor vitasd meg azokkal, akik ilyen hülyeséget írtak. 🤣 Amúgy egyértelműen semmi köze a testalkatnak ehhez a zöldséghez.
2022. jún. 27. 23:39
15/32 anonim válasza:
Nekem erről a kérdésről a "Titán" c. film jutott eszembe. Igaz, hogy az csak a Szaturnusz egyik holdja, de a történet szerint genetikailag átalakítanak egy férfit, aki végül fizikailag alkalmassá válik a Titánon való életre.
A film végén már nem volt igazán jóképű, de ki tudja... Ízlés dolga!
2022. jún. 28. 12:30
16/32 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom mire gondolsz a párom elég szaturnuszi karakter. Szinte majdnem mindene a bakban van szóval eléggé hozza a karakter sajátosságait.
2022. jún. 28. 22:16
17/32 A kérdező kommentje:
16#és a szaturnuszi ember az nem pont olyan, amit minden nő utál? Hogyhogy esetedben más a helyzeT?
2022. jún. 28. 22:19
18/32 anonim válasza:
Mindegy hogy ffi vagy nő vagy emberi lény-e vagy sem.
180 fokos fordulat és teljes gőzzel előre, vissza se néznék, nem is hallana rólam még hírből se.
By: vízöntő aszcendens
2022. jún. 28. 22:32
19/32 anonim válasza:
Tragédia, hogy emberek ilyen baromságokban hisznek, és ilyen kamu szövegek miatt fordulnak el a másiktól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!