Bak nő és Mérleg férfi > Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Milyen a kapcsolat kettejük között? számíthatok hosszú távra?2010. szept. 18. 15:42
1/5 anonim válasza:
szia én bak fiu vagyok barátnőm mérleg :) mi jól kijövünk egymással lassan 3 éve :D de ne csak a horoszkópra alapozz szerintem :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak arra. De azért kíváncsi voltam más párokra is:) És tapasztalatokra:)
Köszönöm a válaszod- Sok boldogságot Nektek:)
várok még válaszokat:)
2010. szept. 18. 19:03
3/5 anonim válasza:
Én Mérleg srác vagyok és a barátnőm Bak.
Én inkább társasági ember vagyok, ő inkább otthonülős.
Ebből nagyon sok konfliktus szokott támadni, mert amikor én azt mondom hogy "na menjünk bulizni" ő meg erre "minek akarsz te menni bulizni?". Mindenre magyarázatot vár, és nagyon merev. Nincs benne még egy kicsi spontanitás se.
Meglehetősen féltékeny.
De ezt leszámítva nagyon jól megvagyunk. Szeretjük a természetet, a szépet, a jót, a kiegyensúlyozottságot.
Nehéz természetű, de nagyon sokat tud adni.
4/5 anonim válasza:
Volt egyszer egy mérleg fiúm, és vele éreztem eddig a legjobban magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!