Ikrek pillanatok alatt el tudja csavarni Ráknak a fejét? Aki nem hisz horoszkópban az ne írjon!
"Hány évig voltál együtt mérleggel? Milyen gyakran veszekedtek? Szerelem volt első látásra? Nehéz meghódítani mérleget?"
Nem nekem szól a kérdés, de mondom én, hogy mérleghez minden jegy illik, csak kos ne, mert ha a kos felökleli a mérleget, akkor a mérleg összetörik.
Én Rák vagyok, volt dolgom munka tekintetében Ikrek nővel.
Eléggé nem tudtunk kijönni egymással negatív értelemben, tehát van benne igazság.
A rákot, ha itt is víz és levegő párosításról beszélünk, akkor pedig a rákot a mérleg tudja a legjobban a szeretetre manipulálni. A mérleg tényleg jó hatást tud a rákra gyakorolni, ami pedig a ráknak nagyon jól is esik, így a rák örömmel megy a mérleg irányítása alá és a rák a mérlegnek mindig meg tud bocsátani, mert a rák nagyon szereti a mérleget és bármikor a kemény páncéljával óvja is a mérleget. A víz és levegő párosításnál a rákot csak a mérleg tudja jó irányba manipulálni.
Víz és levegő párosításnál
Vízöntő -> Skorpió
Mérleg -> Rák
Ikrek -> Halak
Nem azért, de rák és mérleg között jó kapcsolatot szokott kialakulni, mint ikrek és rák között.
TAPASZTALAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!