A tűzelemű jegyek közül melyik két tűzelemet ajánlanátok a Mérleghez? Kos vagy a Nyilas?
Mert a nyilasokról több jókat hallok, mint a kosról. A kosról sokan azt mondják, hogy az nem túl együttérző.
És én mérleg férfiként a véleményekre lennék kíváncsi.
Csak bátran, szívesen olvasom végig a véleményeket.
A kos és mérleg egymással szemben álló jegyek, tehát egymás kiegészítői. Ami az egyikben megvan, az hiányzik a másikból. Az alap elmélet szerint az egymással szemben álló jegyek tudnak a legegészségesebb formában kapcsolódni, mert nem hagyják egymást szélsőségessé válni.
Viszont! A születési horoszkóp nem csak egy jegyből áll. Van 10 bolygó és az aszcendens, amelyek mind állnak valamelyik jegyben és mindegyik befojásolja azt, hogy hogyan tudsz kapcsolódni másokkal. Szóval lehet, hogy a személyiségetek bizonyos része jól tud kapcsolódni, mert pl. szembenálló jegyek vagy együtt állnak, de attól lehet, hogy az illető aszcendense skorpió, amit viszont rendkívül irritálni fog a mérleg jegy és vissza is.
Nincs tökéletes egyezés. Olyan van csupán, hogy elég jó egyezés.
Amúgy érdemes inkább az elemeket nézni.
Harmonikus kapcsolódás:
Tűz - Levegő
Föld - Víz
Konfliktusos kapcsolódás:
Tűz, Levegő - Víz, Föld
De fontos az egész horoszkópot nézni, nem csak a napjegyet.
"Harmonikus kapcsolódás:
Tűz - Levegő
Föld - Víz
Konfliktusos kapcsolódás:
Tűz, Levegő - Víz, Föld"
Igen pontosan ezért írtam és kérdeztem a két tűzelemű csillagjegyet a kost és a nyilast. Csak legtöbben mindig arra hivatkoznak, hogy a mérleg konfliktus kerülő és a kossal PONT többet kell veszekedni, több a kossal a viszály és azt mondják, hogy a kos nem túl együttérző jegy, hanem akaratos és követelőző.
Míg a nyilasokkal elég jól kitudok jönni én mérlegként, jól megtudjuk egymást érteni és egyesek szerint is a nyilasok többsége jobban együttérzőbb és megértőbbek, mint a kos jegyűek.
De még nyugodtan írhat bárki továbbra is, szívesen olvasom végig. 🙂
Ne horoszkóp alapján tessék társat,partnert keresni!
Ne diszkriminálja a többieket emiatt! Ha maga már elég tapasztalt lesz az életben be fogja látni.A horoszkópnak semmi tudományos alapja nincs.Felháborító, hogy az embereket így megtévesztik ezekkel az alaptalan jelenségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!