Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Nyilas pasikat miért tartják...

A Nyilas pasikat miért tartják annyira gáznak?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 22:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%

Mert azok!! Egyszerűen sosem tudják a jót látni, mindenben kételkednek, dög lusták, amit nem akarnak azt nem csinálják meg még ha muszáj, akkor sem, hirtelen haragú és egy csalódást okozó ember akinek már csak a társaságában is feszültek leszünk kb.

Vannak dolgok amikben rettentő fain, pl hihetetlen sok szeretetet tud adni, ha valaki a szívébe kerül, viszont ha annak vége akkor off az egész.

KIIGAZODNI RAJTUK LEHETETLEN!

2022. máj. 12. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is kifogtam egyet és kösz nem! Önző fas#ok.
2022. máj. 13. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Kik tartják gáznak a nyilas pasikat?

2022. máj. 13. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11#

Hát ezekből több igaz rám, én is nyilas vagyok.

De alapból nem hiszek a horoszkópos dolgokban. Talán iránymutatónak jók, de minden ember külön egyéniség, nem lehet ennyire egyszerűen lebontani. sok mindentől függ ez az egész.

2022. jún. 22. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

"Döglusták, motiválhatatlanok, befolyásolhatóak, labilisek, és szarnak mindenre, amit az ember megbeszèlt velük..

Egyszerűen sosem tudják a jót látni, mindenben kételkednek, dög lusták, amit nem akarnak azt nem csinálják meg még ha muszáj, akkor sem, hirtelen haragú és egy csalódást okozó ember akinek már csak a társaságában is feszültek leszünk kb.

..

sok szeretetet tud adni, ha valaki a szívébe kerül, viszont ha annak vége akkor off az egész."

Nyilas férfi vagyok:

Lustaság van bennem.

Egyáltalán nem vagyok motiválhatatlan.

Sosem voltam befolyásolható, inkább nagyon nehéz befolyásolni.

Labilis sem vagyok, a legtöbb társaságban a leginkább kiegyensúlyozottak közé tartozom.

Tartom a szavam és utálom, ha valaki nem tartja.

Szkeptikus vagyok.

"amit nem akarnak azt nem csinálják" A munkahelyi csapatomban én vagyok az, aki megcsinálja azt, amit senki nem hajlandó.

"hirtelen haragú"

Ha stresszes és fáradt vagyok, akkor előfordul. Egyébként nyugodt természet vagyok.

"pl hihetetlen sok szeretetet tud adni, ha valaki a szívébe kerül, viszont ha annak vége akkor off az egész."

Kevés embert engedek magamhoz igazán közel, de őket a legnagyobb szeretettel kezelem.

Hogy valakit negatívat kezeljenek, arra okot kell adnia.

2022. szept. 7. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!