Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfiak milyenek a...

Halak férfiak milyenek a szexuális életben? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 16:42
 1/7 anonim válasza:
47%
Egész jó.
2022. máj. 2. 18:32
 2/7 Miss Endzsi ***** válasza:
47%
Erős kezű.
2022. máj. 2. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
A partnereim eddig azt mondták, hogy nagyon jól szopok. Másban nem tudom, de ezt mindig kiemelik.
2022. máj. 2. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Én készen állok ha tapasztalni vágysz drága.
2022. máj. 2. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Érzelmes volt, de a szenvedélye nem az ágyban teljesedett ki…

Voltak önértékelési zavarai, kezdeményezni sose akart vagy nem tudom, nem mert, nekem kellett szinte rámászni ha akartam valamit. Aztán a meló is az enyém volt, bírta amíg bírta, utána nem lehetett feléleszteni a kisbarátját. Sokszor ő se tudott elmenni Viszonzást nem kaptam, ha kértem se, mert bedepizett.

Nekem ez csalódás volt, egészséges nőként kezdtem magam rosszul érezni. Csinos voltam, vékony, adtam a megjelenésemre, igényes, tiszta voltam, szóval nem értettem mi a baja. Nem akartam folyton csinálni én se, de heti 1 már igazán kellett, főleg hogy minden nap “randiztunk”Aztán inkább kerestem mást, na tőle kapok bókot, kezdeményez és nem hagy kielégítetlenül.

2022. máj. 3. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:

#5-ös Halak vagyok és totál ellentétes velem, amit te leírtál.

Itt is kibukik, hogy önmagában a napjegy keveset mond el.

Nekem nagy az étvágyam és addig nem vagyok hajlandó abba hagyni az aktust, míg a másiknak nem lesz jó.

Ha véletlen elmegyek hamarabb, akkor megoldom másképp.

Üdv egy halak férfi.

2022. máj. 10. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Írjatok még a Halak férfiakról! Érdekel!
2022. jún. 30. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!