Halak férfiak milyenek a szexuális életben? Tapasztalatok?
Érzelmes volt, de a szenvedélye nem az ágyban teljesedett ki…
Voltak önértékelési zavarai, kezdeményezni sose akart vagy nem tudom, nem mert, nekem kellett szinte rámászni ha akartam valamit. Aztán a meló is az enyém volt, bírta amíg bírta, utána nem lehetett feléleszteni a kisbarátját. Sokszor ő se tudott elmenni Viszonzást nem kaptam, ha kértem se, mert bedepizett.
Nekem ez csalódás volt, egészséges nőként kezdtem magam rosszul érezni. Csinos voltam, vékony, adtam a megjelenésemre, igényes, tiszta voltam, szóval nem értettem mi a baja. Nem akartam folyton csinálni én se, de heti 1 már igazán kellett, főleg hogy minden nap “randiztunk”Aztán inkább kerestem mást, na tőle kapok bókot, kezdeményez és nem hagy kielégítetlenül.
#5-ös Halak vagyok és totál ellentétes velem, amit te leírtál.
Itt is kibukik, hogy önmagában a napjegy keveset mond el.
Nekem nagy az étvágyam és addig nem vagyok hajlandó abba hagyni az aktust, míg a másiknak nem lesz jó.
Ha véletlen elmegyek hamarabb, akkor megoldom másképp.
Üdv egy halak férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!