Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Képletem elemzése nem megy...t...

Képletem elemzése nem megy...tanácsok, vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valaki tudna segíteni a képletem elemzésében?

Skorpió vagyok, skorpió aszcendenssel.

Ezeket a szögeket, házakat nem igazán értem de igyekszek utána olvasni.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni.

2022. ápr. 27. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

YouTube-on rengeteg csatorna foglalkozik azzal, hogy kezdő szinttől elmagyarázza a lényeget.

Írd be YouTube-ra, hogy birth chart reading!

2022. ápr. 27. 12:28
 2/13 Bálvány ***** válasza:
100%
Írj egy óra-perces születési időt + helyet, vagy linkelj ide képletet és többen segítenek az értelmezésben.
2022. ápr. 27. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:

"Ezeket a szögeket, házakat nem igazán értem de igyekszek utána olvasni"

Mar eleve szarul kezded, de sebaj :)

A kepletet nem szetszedni kell, hanem egy egyseges entitaskent kezelni.

Eloszor is sulyozni kell. Milyen mintazatu a keplet? Salatastal, libikoka, mozdony stb. Planetaris ora ura milyen viszonyban van az aszcendens uraval? Dominans elem? Dominans modalitas? Melyik negyedbe koncentralodnak az egitestek? Aszcendens ura hogy all? Szektaban van, vagy szektan kivuli?

37F incel

2022. ápr. 27. 16:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek! Jok ezek a youtubeos videok... hat erdekesnek tunik az abram.
2022. ápr. 30. 09:22
 5/13 A kérdező kommentje:
2022. ápr. 30. 09:29
 6/13 Bálvány ***** válasza:

Bolygóid nagyrésze a képlet alsó éjjeli felébe esik, és a keleti oldalra.

Tehát eléggé szubjektív vagy és ösztönös. Nem szeretsz kiszolgáltatott lenni mások számára, a saját kezedben kívánod tartani a sorsodat.

Ezekhez jól passzol a skorpió aszcendens és Nap. BELÜL vívod meg nagy harcaidat, érzelmi alapon.... szenvedélyes vagy.

Érzelmeid végletesek, pusztítóak. Ösztönös megérzéseid jók, titokban előtted nem maradhat semmi. Ezért is vonzódsz ilyen témákhoz, mint az asztrológia.

Nap a 12-es házban....

Bezártad magad gondolataid rácsai mögé, vagy mások építették börtönödet?

A Skorpió jegy egyik ura a Plutó az első házba esik. Végletessé teszi a személyiséget. (Ez vagyok én, elfogadtok így-vagy sem????

Akinek nem teszik mehet a *csába.)

Még közelebb van az aszcendenshez a Merkúr ami (a hármas ház stelliumával együtt) jó értelmi képességeket és kommunikációs készségeket mutat.

Az előbbi megállapításaimmal ezt összerakva, szerintem jó tehetséged lehet romantikus könyvek írásához.

Második házban a Mars és a Vénusz. Önálló egzisztenciát tudsz felmutatni. Jövedelmi szempontjából biztos alapokon állsz. Könnyen jön a pénz, de költöd is rendesen. Bak Vénusszal pedig a talmi szerelmet is hajlandó vagy feláldozni pár garasért egy érdekházasság oltárán.

A lamúr téged amúgy is hidegen hagy. 5-ös házas Szaturnusszal a Kosban nem igen tervezel családot.

Sajnos a Szaturnusz 'kiheréli' a Kost. A külső világban nem tudsz küzdeni, nem vagy harcos jellem.

A hármas házban Hold, Uránusz és Jupiter.......Vannak hugaid és nővéreid? Egyszer segítenek máskor bekavarnak?

2022. ápr. 30. 10:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Kettes házas Bak Vénusszal jó eséllyel egy idősebb pasi lesz a férjed, aki tele van lóvéval. (Az aranyketrecért cserébe magányos leszel mellette..)
2022. ápr. 30. 11:11
 8/13 Bálvány ***** válasza:

Szerintem nem írta, hogy a személyiszáma kettessel kezdődik, de mindegy Bak-Vénusznál (2h-ban) ezt férfiak is bevállalják.

A képlet alapján a karrakterről Jack Nicholson alakítása jut eszembe a 'Lesz ez még így se' filmből.

2022. ápr. 30. 11:21
 9/13 anonim ***** válasza:
#8, igaz, jogos...bár általában nők szoktak kérdezni, de akkor a fentieket részben visszavonom..
2022. ápr. 30. 11:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Ez durva.... a szerelemre vonatkozoan hos szerelmes tipus vagyok...minden mas hidegen hagy de a ferjecskem az elso. A szelsoseges szemelyiseg is teli talalat, bar ezen igyekszem javitani. Ezer hala nektek! Most lesz mit mazsolaznom. :)
2022. ápr. 30. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!