Miert van az, hogy megerzem ha valakinek ugyan az a horoszkopja vagy ugyan abba a honapba szuletett mint en?
Figyelt kérdés
Ez mar legalabb az 5. alkalom amikor megereztem es eddig nem hittem az ilyenbezoterias dolgokban de erre mar mas magyarazat nincs. Ma fejeztem be az eggyik sorozat elso evadja es az eggyik csajrol vegig megmertem volna eskudni, hogy o is majusi szuletesu. Rakerestem es tenyleg. Nem tudom ez mitol lehet de mar 5. alkalom, hogy ezt igy megerzem es meg egyszer se tevedtem. Mitol lehet ez?2022. ápr. 26. 20:48
1/10 A kérdező kommentje:
Nem letezik, hogy 5x pont ugyan az az erzes es ennek a bebizonyosodasa veletlen
2022. ápr. 26. 20:48
2/10 anonim válasza:
Oszt én mikori születésű vagyok szerinted? Vagy kell netán kis társalgás előtte, hogy kitaláld?
3/10 A kérdező kommentje:
Majus 29,a beszélgetes jol jon de pl a csajjal a sorozatból nem beszéltem:) viselkedes testbeszed, es megerzem
2022. ápr. 26. 21:10
4/10 A kérdező kommentje:
Jajj, hogy te mikori szuletesu vagy ahoz kell lassalak es beszeljek veled es csak azokat erzem meg akik ugyan ugy ikrek vagy majusi szuletesuek
2022. ápr. 26. 21:11
5/10 anonim válasza:
Hát akkor teszteljük. Érdekel, hogy valóban így van-e.
7/10 anonim válasza:
Ne haragudj, ezzel most kérkedni szeretnél? Ez nem mágikus képesség, meg hókuszpókusz. Aki tájékozott az asztrológiában, az megmondja beszélgetés alapján, hogy mi lehet az adott személy napjegye, vagy aszcendense. Te a hozzád leginkább hasonló személyiségjegyeket, testbeszédet ismered fel valószínűleg, ez alapján ismered meg azt, aki májusban született, vagy ikrek jegyben. Jó dolog, hogy ennyire biztos vagy magadban, és van emberismereted, ezt felhasználhatod az önismereted fejlesztésére. Viszont ne ess át a ló másik oldalára, mert könnyen tévedhetsz is attól, hogy eddig ötször sikerült eltalálnod. Azokról az esetekről pedig nem tudsz, amikor esetleg nem merült fel benned, hogy az illető májusi, ezért utána sem néztél, de közben mégis májusi születésű emberrel beszéltél.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolso egyaltalan nem kerkedtem soot csak utbaigazitast kertem, mert egyaltalan nem vagyok kartas a temaba es fogalmam se volt eddig rola, hogy a szemelyisegunk osszefuggesben all a honappal amelyikben szulettunk.
2022. ápr. 26. 23:35
9/10 anonim válasza:
Kicsit úgy tűnt, hogy érdemednek tekinted, mivel háromszor is megerősítetted, hogy már ötször sikerült véghezvinned.
A kérdésed alapján úgy tűnt, hogy ismered valamennyire az asztrológiát. Bár a jegyek kicsit eltérnek a hónapok határatól, és a születésed óráját, percét is figyelembe kell venni egy teljes képletnél.
Szerintem erről van szó, hogy a saját tulajdonságaidat ismered fel ezekben az emberekben, és ez alapján látod a megfeleltetést. Azért is mondom, hogy ne bízd el magad, mert az aszcendens tulajdonságai is ott vannak az emberben, de az ugye nem kb. havonta, hanem pár óránként változik egy nap.
10/10 EgyCseppaTengerből válasza:
Elég könnyen fel lehet ismerni egyébként, hogy kiben milyen jegyek lapulnak (nap, hold és asc), ha az ember kicsit ért az asztrológiához, sőt, még a házakat is el lehet találni. Viszont azt írtad, hogy te nem vagy jártas a témában, így valószínűleg igaza van az előttem szólónak, lényegében felismered magad bennük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!