Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A horoszkóp szerint minden...

A horoszkóp szerint minden oké, szerelem, közben szakítás szélén állunk?!

Figyelt kérdés

Aki egy kicsit ért a horoszkópokhoz… hogyan lehetséges ez? Mert én hiszek ezekben és nem értem, ha mindennek jónak kéne lennie, miért vagyok padlón.

nyilas lány, szűz fiú

2022. ápr. 25. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 25. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Tehat,csak hogy tisztan lassuk: hiszel a horoszkopban. A valosag megcafol. Te megis inkabb a horoszkopban hiszel es nem a sajat szemednek meg a valosagnak.

Csak igy tovabb! Hamarosan jonnek a gyikemberek, a vilaguralmi elit, a Bill Gates a nanocsipes vakcinaval, meg a tobbi eszement fantazmagoria, csak a valosaggal ne kelljen szembesulni.

2022. ápr. 25. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak igy tovabb! Hamarosan jonnek a gyikemberek, a vilaguralmi elit, a Bill Gates a nanocsipes vakcinaval, meg a tobbi eszement fantazmagoria, csak a valosaggal ne kelljen szembesulni."

Szegénykém, azért neked sem lehet könnyű...

2022. ápr. 25. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma'mint me' nem? Csak felsoroltam a tovabbi lepcsoket, amik az ilyen vakhitu es a valosagot figyelmen kivul hagyo embereknel kovetkezni szoktak.
2022. ápr. 25. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Én maximum annak hiszek, ami külön nekem lett megnézve. Ha az újságos, netes xarokra gondolsz, azokat hagyd. Anyám mesélte, amikor anno újságnál dolgozott, hogy nem tudom kicsoda szólt a szintén nem tudom mi a nevének, hogy siessen a horoszkóppal. A pasi random ötlet szerint írta a horoszkópot.

Az újságokban lévő, netes horoszkópokban azóta nem hiszek, amióta állítólag tök jónak kellett lennie mindennek, ehhez képest váratlanul elvitte a szíve a macskámat.

2022. ápr. 25. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak személyre szabott horoszkópnak higgy, amit szakértő csinál.
2022. ápr. 25. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Az emberek idővel változnak. A születési horoszkóp a születés pillanatában készül.
2022. ápr. 26. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a napjegyet kell nézni hanem mást is, egyébként az, hogy x dolgok, hogy történnek nem feltétlen a horoszkóp miatt van.
2022. ápr. 26. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!