Csak én vettem észre ezt a vízjegyeknél?
Főleg a halakra és a rákra igaz, de a skorpional is jellemző h mindig kapcsolatban akarnak lenni, mindig van párkapcsolatuk. Az összes vizjegy ismerősömnek mindig van valakije, sokszor toxikus kapcsolatban vannak, mert nekik az is jobb érzés, mintha egyedül lennének.
Szerintetek ennek lehet köze a viz tulajdonságaihoz, mint például hogy nem szilárd, alkalmazkodó, simulékony, mindig kapcsolódni vágyó?
Az én életemben a képletem szerint eléggé központi téma a párkapcsolat, család. Ezt tudom is magamról, egyre tisztábban látom. (Fiatal vagyok, egyelőre csak a családalapítás felé való építkezésnél tart a téma.)
Nagyon-nagyon vázlatosan (személy-jelölőkre, kiteljesedésre és hangsúlyos házakra kitérve): Tűz és levegő hangsúlyos a képletem. Oroszlán Nap, Mérleg aszcendens - mondjuk Rák MC-t hozva magával, de a 10. házat alapvetően az Oroszlán tölti ki, Nappal és Merkúrral. Hangsúlyos, Kos 7. ház, benne Holddal és Szaturnusszal... A negyedik házat nem fejtem ki, mert nem annyira kapcsolódik a kérdéshez, de van abban is három bolygóm. Víz jegyben egyáltalán nem áll égitest a képletemben.
Szerintem bonyibb kérdés ez annál, mint ami az észrevételed (persze ettől még valid lehet, amit látsz az ismerőseid körében, de érdemes lenne meglesni a teljes radixot is mindegyiküknél). A Mérleg által behozott témák viszont tényleg nagyon ide kapcsolódnak, ahogyan az #5-ös is írta.
Laikusként (tehát úgy, hogy nem hiszek a horoszkópokban) csak cáfolni tudom ezen állításodat. Rák csillagjegyű vagyok, eléggé individuális, vágyom a szabadságra, kötetlenségre, a családalapítás pedig sosem szerepelt a terveim között. Párkapcsolatra sem éreztem késztetést soha, túlságosan lekorlátoz, illetve őszintén bevallom, semmi kedvem mások rigolyája szerint élni az életem, mindig alkalmazkodni, alárendelődni a másik akaratának, lemondani a függetlenségemről. A nővérem pedig szintén Rák csillagjegyű, mindene a család, és kapcsolatfüggő, tehát igaz rá, amit a kérdésedben állítasz.
Összességében tehát annyit tudok mondani, minden bántó szándék nélkül: correlation does not imply causation. Jó dolog elszórakázni a csillagokkal meg bolygókkal, de illene felismerni, hogy nem a Vénusz állása határozza meg a szerelmi stílusodat vagy mittomén, hanem a személyiséged, amit random elektrokémiai és biokémiai folyamatoknak köszönhetsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!