Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika férfiak milyenek érzelmi...

Bika férfiak milyenek érzelmi téren?

Figyelt kérdés
Ha megsértődnek kimutatják vagy kukázzák a másikat? Ha csalódottak látszik rajtuk v. próbálják palástolni? Haragtartók v idővel megbékélnek? Írna valaki róluk?

2022. ápr. 16. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem szoktam megsértődni, nem vagyok elkényeztetett tízéves. :D

Ha nem érzem jól magam mással, akkor kifejezem és megbeszéljük.

Csalódni ritkán szoktam másokban, mert fantasztikus barátaim vannak.

Párkapcsolatban pedig olyat választok, akivel tudunk őszinték lennék egymáshoz.

Nem szoktam haragudni másokra, mert mindenben igyekszem keresni a saját felelősségemet is.

A napjegyem bika. Ha érdekel az asztrológia, fontos tudnod, hogy nem csak napjegyből áll a születési horoszkóp.

2022. ápr. 17. 00:06
 2/6 anonim válasza:
97%

Az én párom is bika.

Ő nagyon érzékeny és reagál is az őt érő hatásokra, általában hamar lángra lobban, főleg ha az igazságérzetét sértik. Ugyanakkor nem feltétlenül kukázza ki az adott embert, nála helyhet és személy függő. Ő egyértelműen kimutatja a sértettségét.

2022. ápr. 17. 02:16
 3/6 anonim válasza:
21%
megcsal
2022. ápr. 17. 05:35
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Benne van a nevében. Tehát agresszív állat módjára szoktam viselkedni.
2022. ápr. 17. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
2022. máj. 14. 18:47
 6/6 anonim válasza:
100%

Kicsit keson irok de megirom

Nekem volt kapcsolatom egy bika ferfival es a fo elemunk a romantika volt, de csak 1 evig voltunk egyutt, de amugy rendes volt a ferfi, oszinte, romantikus minden

2022. okt. 4. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!