Hogyan tudnék felcsipni skorpió lányt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 21:35
11/12 anonim válasza:
Nehéz eset. Én skorpió nő vagyok, és eddig mindig én szedtem fel azokat, akik tetszettek, mert ez izgat, ha látom a férfin, hogy sóvárog, odavan értem, de mégsem nyomul, nem lép és akkor beindítja a fantáziám, hogy nekem őt meg kell kapnom. Ha csak óvatosan célozgat, néz, de visszahúzódik... az ilyenek megőrjítenek. Tetszik, ha zárkózott, morcos egy férfi, nehezen megközelíthetőnek tűnik, vagy ha kisfiús, nagyszemű, ártatlan. Jó, ha elkezd beszélgetni velem valami mély témáról, ha látom, hogy van a fejében más is a vízen kívül. A jelenlegi páromat úgy szedtem fel, hogy írtam neki egy levelet, mit tennék vele az ágyban, és első találkozáskor egymásnak is estünk. Aki nem tetszett/tetszik első ránézésre, az a fején is pöröghet, sosem lesz esélye, én ilyen vagyok, de rengeteg múlik a többi bolygón. Nálam pl. 4 van a skorpióban, 4 a bakban, elég határozottan tudom, mit akarok, de akinek mondjuk sok mérleg/halak stb. az lehet, hogy több hónapos nyomulást szeret.
12/12 anonim válasza:
Legyél kitartó és mutasd meg, hogy a szándékaid tiszták és komolyak. Lássa, hogy megbízható vagy és legyél őszinte. Pallérozottan, de mondjad ki, amit gondolsz és érzel. Minket érzéki oldalról lehet a legjobban megérinteni.
Beszélgess vele mélyebb témákról és sose élj vissza a bizalmával. Nálunk nincs második esély az esetek nagy részében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!