Mi van most az emberekkel? Ez a mostani vízöntő jellegű témákra való reakció? Mindenki megőrült?
Az elmúlt 1 - másfél évben, kb a covid óta, nagyon sok ismerősöm kb kifordult magából.
Ismertem valamilyennek, ő is ismerte magát valamilyennek, és hirtelen hajtűkanyart tesz, vagy 180 fokos fordulatot és elindul teljesen más irányba. Teljesen random. És minden esetben olyan irány került elő amit a legutoljára néztem volna ki a személyből. Szerintem ő is magából.
Kicsit úgy tűnik mintha az eredeti káoszra rátennének még egy lapáttal hogy aztán hadd jöjjön ami a csövön kifér.
Vagy mintha minden áron ki akarnának keveredni egy hálóból, de az izgés-mozgással csak még jobban belekavarodnak. Mert így kívülről ezek a változtatások...hát nem tudom. Valamilyen esetlen kiugrási kísérletnek tűntek. Persze a környezetemről beszélek. Más lehet, hogy mást tapasztalt.
Ez most a Szaturnusz-Jupiter együttállással kapcsolatos, vagy a Szaturnusz-Jupiter kvadráttal?
Amúgy meg ha vízöntő jelleg, akkor miért nem az újítás jön? Miért a káosz?
Azért mert a külső kollektív káosz befelé fordulásra ösztönöz,elszámolásra,a belső rend és biztonság megalapozására amit a levegős jegyek vagy rosszul viselnek,vagy egyáltalán nem..csak gondolj bele,a vízöntő meg a szaturnusz kötelesség és kényszerítő felelősségvállalása mikor volt kompatibilis..
pedig a helyes irány most a skorpió energiák a mélységek kitisztítása és az azt követő nyilasban való megújulás..
Sok hasonló ismerősöm becsavarodott..
Hasonlót érzékelek én is.
Nehéz megfogalmazni, de úgy tűnik, a jelenlegi felállás, jelenlegi globális rendszer elavultságát, igazságtalanságait, tulkapásait, stb egyre többen felismerik, egyre inkább fogy a türelem és sürgetövé válik valami ujabb és jobb, máshogyan megalapozott világ kialakitása.
Ez persze egy másik oldalnak nem érdeke. Az érdekek egyre jobban egymás ellen feszülnek. Nyilván a káosz is ezzel jár, amíg ki nem alakul egy újabb jellegű stabilitás.
Én is egy hálóban vergődő halacskának érzem magam, aki egyre jobban keresi a kiutat.
(Bár én mem vagyok halacska, sem vízöntő,csak egy skorpio).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!