Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi van most az emberekkel? Ez...

Mi van most az emberekkel? Ez a mostani vízöntő jellegű témákra való reakció? Mindenki megőrült?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1 - másfél évben, kb a covid óta, nagyon sok ismerősöm kb kifordult magából.

Ismertem valamilyennek, ő is ismerte magát valamilyennek, és hirtelen hajtűkanyart tesz, vagy 180 fokos fordulatot és elindul teljesen más irányba. Teljesen random. És minden esetben olyan irány került elő amit a legutoljára néztem volna ki a személyből. Szerintem ő is magából.

Kicsit úgy tűnik mintha az eredeti káoszra rátennének még egy lapáttal hogy aztán hadd jöjjön ami a csövön kifér.

Vagy mintha minden áron ki akarnának keveredni egy hálóból, de az izgés-mozgással csak még jobban belekavarodnak. Mert így kívülről ezek a változtatások...hát nem tudom. Valamilyen esetlen kiugrási kísérletnek tűntek. Persze a környezetemről beszélek. Más lehet, hogy mást tapasztalt.

Ez most a Szaturnusz-Jupiter együttállással kapcsolatos, vagy a Szaturnusz-Jupiter kvadráttal?

Amúgy meg ha vízöntő jelleg, akkor miért nem az újítás jön? Miért a káosz?

2022. márc. 19. 22:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nekem is van elég erős vízöntő érdekeltségem, én is tudok váratlan, meg meghökkentő lenni, de lassan ott tartok, hogy el kell ismernem, hogy vannak akik leköröznek. :D És talán már a túlzás irányába mennek el...
2022. márc. 19. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem inkább mindenkinek lehetőséget adott ez az időszak, hogy elgondolkodjon, hogyan haladjon tovább az életében.
2022. márc. 20. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy valami új jöjjön, ahhoz a réginek le kell rombolódnia, ami káosszal jár
2022. márc. 20. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a külső kollektív káosz befelé fordulásra ösztönöz,elszámolásra,a belső rend és biztonság megalapozására amit a levegős jegyek vagy rosszul viselnek,vagy egyáltalán nem..csak gondolj bele,a vízöntő meg a szaturnusz kötelesség és kényszerítő felelősségvállalása mikor volt kompatibilis..

pedig a helyes irány most a skorpió energiák a mélységek kitisztítása és az azt követő nyilasban való megújulás..

Sok hasonló ismerősöm becsavarodott..

2022. márc. 20. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Hasonlót érzékelek én is.

Nehéz megfogalmazni, de úgy tűnik, a jelenlegi felállás, jelenlegi globális rendszer elavultságát, igazságtalanságait, tulkapásait, stb egyre többen felismerik, egyre inkább fogy a türelem és sürgetövé válik valami ujabb és jobb, máshogyan megalapozott világ kialakitása.

Ez persze egy másik oldalnak nem érdeke. Az érdekek egyre jobban egymás ellen feszülnek. Nyilván a káosz is ezzel jár, amíg ki nem alakul egy újabb jellegű stabilitás.

Én is egy hálóban vergődő halacskának érzem magam, aki egyre jobban keresi a kiutat.

(Bár én mem vagyok halacska, sem vízöntő,csak egy skorpio).

2022. márc. 20. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy még nincs itt a vízöntő kora. 1000 évet elhamisítottak a történelembe. Még javában a halak közepén vagyunk
2022. márc. 21. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!