Melyik azok csillagjegyek aki mindig megvédik párjukat?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 12:35
1/13 anonim válasza:
Rák biztosan, tapasztaltam is több ízben (3 különböző ember!) más csillagjegynél eddig nem...
2/13 anonim válasza:
Tippelhetek még párat 😅 Bika, oroszlán, bak 😁
3/13 anonim válasza:
Én vizöntőként eddig mindegyik páromat megvédtem... Azt is akit nem kellett volna.
4/13 anonim válasza:
Átlagban a skorpió is megvédi a párját.
Már csak azért is, mert úgy érzi, hogy aki a párja, az az ÖVÉ! Ami az övé, azt megvédi és ahhoz engedély nélkül csak ő nyúlhat.
Védelmezi a szeretteit, hozzátartozóit, akár barát akár szerelem vagy család.
5/13 anonim válasza:
Nyilas pasik, nekem 2 volt mind kiállt értem keményen.
28l
6/13 anonim válasza:
Bármelyik, mivel semmi köze ahhoz, ki mikor született (lásd bizonyítékképp, az eddigi válaszolók is egyénileg mind mind mást tapasztaltak)
7/13 anonim válasza:
Attol fugg,ki ellen.Anyosomek ellen sose vedett meg a Rak ferjem..
9/13 Senior Séf válasza:
Ez nem csillagjegy, hanem a szerelem mélységének kérdése. Egy kéthetes ágymelegítőt nyilván nem védek meg az életem kockáztatásával, míg életem szerelméért akár azt is feláldozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!