Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfi, szűz aszcendenssel...

Bak férfi, szűz aszcendenssel milyen lehet?

Figyelt kérdés

Légy szíves ne trollkodjátok el, tényleg kíváncsi vagyok.

Köszönöm!

2022. márc. 7. 16:29
 1/3 NTBS ***** válasza:
54%
Nem tudom, de adj neki egy esélyt. Beszélgessél vele.
2022. márc. 7. 21:11
 2/3 Bálvány ***** válasza:
Küldj születési infókat, vagy képletet és megnézzük!
2022. márc. 8. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:

elég földhöz ragadt, szabálykövető, pl lehet mániákus tisztségimádó

nem nyit érzelmileg könnyen, bizalmatlan az elején, keveset kommunikál, nehezen vált változtat, nehezen enged be az érzelmi lelki életében, fontos neki a szex de a mennyiség helyett a minőség érdekli, szeret domináns lenni, picit hedonista is lehet benne,

viszont számíthatsz rá, bármikor bármiben, egy nagyon stabil pont lehet az életedben, pénzügyileg jó hátteret tud teremteni, szereti ha a nő jó hátteret teremt neki, pl lakberendezés háztartás terén, ált szeretik a gyerekeket, nem csak a saját hanem másokat is,

ezek nagy vonalakban amit tudni lehet én 18 évet éltem mellette sajnos elhalálozott :(

2022. márc. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!