Ha az Aszcendens egy adott jegy végén jár, gyengébb a hatás?
Figyelt kérdés
Illetve ha a követkő jegy közrezárt jegy az első házban az mennyire hat? Jobban hat mint az előző jegy, aminek a végén áll az aszcendens? Mi a helyzet ha nem közrezárt még a következő jegy ebben az esetben?2022. febr. 28. 15:41
1/5 Blue Child válasza:
Csak Isten van és nincs más.
2/5 anonim válasza:
Az első kérdésedre a válasz az az, h igen kicsit gyengébb lesz, úgymond keveredhet. Bár nem olyan erősen.
Alapjáraton véve nem "ez a lényeg".
Az egész horoszkóp ábra és annak elemzése úgy is kimutatja, h milyen vagy valójában és melyikhez közelít a személyiséged.
3/5 A kérdező kommentje:
Ha elküldöm a radixom privátban mondasz róla véleményt?
Amúgy köszi a választ, 2-ik válaszóló
2022. márc. 2. 20:22
4/5 anonim válasza:
2. Vagyok.
Sajnos annyira nem értek hozzá.
Az asztrológiához 4 évet kell tanulni főiskolán. Nekem az anyukám letette azt az iskolát, viszont hiába mesél dolgokat én nem rendelkezek olyan tudással mint ő.
Ő viszont egy elemzésért elkéri a 8000ret minimum.
5/5 Bálvány válasza:
Milyen jegyről van szó?
Ismerkedj meg a dekádok fogalmával!
Rakd fel külön kérdésben a radixod képét (anonim módon), többeknek lehet jó meglátása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!