Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van értelme a hosroszkópnak?

Van értelme a hosroszkópnak?

Figyelt kérdés
Szerintem az égvilágon semmi, de kiváncsi vagyok, hogy valaki meg tud-e győzni az ellenkezőjéről.

2022. febr. 20. 23:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Nincsen
2022. febr. 21. 11:50
 12/18 anonim válasza:
40%
Nekem feltűnt, hogy a levegő jegyűekkel (ikrek, mérleg, vízöntő) sokkal könnyebben beszélgetek, lazábbak mint a többiek, én is ikrek vagyok, és ez alapján a levegő jegyűekkel jövök ki legjobban. Míg a föld jegyűek nekem mindig olyan földhöz ragadtak, szúrósak, cinikusak (bika, bak, szűz), és velük a horoszkópom alapján se vagyok egy hullámhosszon. Ez persze lehet véletlen is, de nekem ez a tapasztalatom 🤷🏻‍♀️
2022. febr. 21. 13:52
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 es ennek milyen tudományos magyarázata van szerinted?
2022. febr. 21. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom mondani, hogy (én) a szakmámban (történész), nem ismerek nyilas vagy skorpió jegyűt. "Földhözragadt", múlthoz és hagyományokhoz ragaszkodó bakokat annál inkább. Persze lehet, hogy csak véletlen és rengeteg történész nyilas van, csak éppen nem ismerem őket. :D
2022. febr. 22. 03:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáértő szakember = téveszmékkel küzdő szerencsétlen?
2022. febr. 22. 06:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
tudsz menőzni ha Oroszlán vagy v idk... xd
2022. febr. 27. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Mérleg érzékeny, kedves, ügyesen gondolkodó, de lázadó is egy kicsit.

Oroszlán okos, együttérző, haragját hírtelen kiadja, de hamar meg is békél.

aug. 23. 00:12
 18/18 anonim ***** válasza:
A mérleg a legjobb okos, jól bírja a gyűrődést, nem lázad azonnal, de egy hátránya van a mérlegnek, hogy nem felejt, de előny is neki, mert ezáltal így jól tudja, hogy kivel kell vigyázni.
aug. 25. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!