Mi szamit, a napjegy vagy az aszcendens?
Kapott a kislanyom egy szemelyre szabott horoszkopot. Az aszcendens kulon szinnel lett kiemelve. Ez azt jelenti, hogy az aszcendense alapjan lett elvegezve az elemzes? Eddig azt hittem a napjegy a lenyeg. Bocsanat a buta kerdesert, nem vagyok jaratos a temaban.
Nap: Szűz – 11. ház
Hold: Skorpió – 2. ház
Aszcendens: Mérleg 19°28’
Merkúr: Szűz – 11. ház
Vénusz: Rák – 9. ház
Mars: Kos – 7. ház
Jupiter: Bak – 3. ház
Szaturnusz: Bak - IV. ház
Uránusz: Bika –VII. ház
Neptunusz: Halak – 6. ház
Plútó: Bak – IV. ház
Felszálló Holdcsomó: Ikrek – 11. ház
Leszálló Holdcsomó: Nyilas – 5. ház
IC: Bak
MC: Rák
Én állapotok: Szűz – Skorpió – Mérleg – Rák
Az en allapotok szerint viszont a merleg csak 3. A szuz es a skorpio tunik elsodlegesnek. Nagyon nehez termeszetu lesz igy? Ugy tudom a szuzek es skorpiok nem tul kedveltek. De lehet rosszul ertelmezem persze. Csak neten olvasgattam szuz es skorpio gyerekekrol.
Koszonom. Ezt az alabbi abrat is csatoltak [link]
Ha valakinek van kedve ranezni es picit elemezni megkoszonnem. Egy nagyon kedves hozzaerto holgy keszitette de kicsit zavaros a leirasa. Valahogy nem rajzolodik ki szamomra egy konkret szemelyiseg. A valaszai is kicsit megfoghatatlanok szamomra. Nem azert mert barmi problema lenne a holggyel, csak en nem vagyok ehhez szerintem elegge spiritualis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!