Honnan tudta kedvenc tarotvető nénim, hogy a kártyák azt fogják mutatni, hogy Ő az álarcát leveszi előttem???:DDD
https://www.youtube.com/watch?v=_Oo9gC6z8nw
Imádom ezt a hölgyet, ha nagyon búsulok, mindig megnézem és úgy röhögök, hogy tutira aznap már nem leszek öngyilkos.:) Na de ha a tarotkártyákból jósol, akkor mi alapján mondja be rögtön a videó elején, hogy le fogja venni végre azt a fránya álarcot?:DDD Merthogy ugye ez az első mondata és csak utána kezdi kirakni a kártyákat.
Lelkitàrs..mondanàm ez a video ràm is illik kivéve a hűséget..
Mivel csak jàtszottàl nem akartam 50éves koromog egy àlomkéore vàrni ami vagy van vagy nincs .sőt most sem fogok..probàlok élni ha nem is igen megy..nem pedig a hitegetésnek hinni..
Hogy irtad?jo szorakozàst..
Nehéz az élet iskolàja..
Pedig olyan mesebeli volt néha jó volt az àlmokba élni néha depit adott a vàrakozás az àlmok..biztosan hiszem hogy öcsém küldött ..véletlen talàlkozàsok nincsenek..bàr ő nem akarna nekem rosszat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!