Valaki segít hogy ne legyek ennyire hülye?
Ne éld bele magad annyira,az asztrológia témában,Ismerkedj vele tovább.
Ha ne talán nem úgy jön össze,az nem az asztrológiától van
azt mondják h két skorpió nem fér meg "egy csárdában". hát ez nem igaz.
inkább olvasgass személyiség típusokat.
olvass pszichilógiát, főleg a manipulációkat.
ez segít h az adott személynek milyen pozitív s negatív tulajdonságai vannak. valamint h vedd észre ha csak manipulál, vagy h eldöntsd h hogyan visrlkedj vele konfliktusokban stb.
az asztrologiát olvashatod, de akkor az összes horoszkóp jellemét. csak írd össze h mi a pozitívak, a neked szimpi tulajdonságok s h melyek a rosszak. de azt ne vedd figyelembe h mondjuk csak az ikrekre jellemző a túlszínezett sztorik. ismertem egypár szűz jegyűt, aki túl színezett mindent, na meg rákot, mérleget.
tehát igazság szerint mindenkire vonatkozik minden csillagjegy jellemzői.
házak, rendek, más horoszkópok....
hát ha észre vettétek a kínai horoszkóp mindíg másmilyen.
1991.11.07. amikror 12 éves voltam azt írta a kínai h sárkány vagyok. de nagyra voltam vele. aztán 15 évesen majom, aztán kecske, aztán fasárkány....
van valami fás horoszkóp s nyírfa vagyok....de totál azt írja amit a rendes horiban a rákra jellemző.
aspektusokkal, házakkal is ugyanazt tapasztaltam.
szóval semit nem ér a horoszkóp. ismerje magát az ember s más embereket. a négy alap személyiséget, temperamentumot, pszichológiát, jó s rossz tulajdonságokat.
A kérdés az hogy az asztrológiában hiszel jobban, vagy a valóságban? Ha az előbbiben akkor pattintsd.Ha bízol az utóbbiban és az eddigi történésekbe az illetővel ami valószínű eddig pozitív volt, mert még ismerkedsz vele...szóval akkor várd ki mi lesz.
Amúgy akkor lenne elmondható hogy az agyadra ment ez a téma ha minden szuperül működik, szinte hibátlan és tökéletes, ott van előtted és látod, tapasztalod, de mégse hiszed el, mert az asztrológia szerint ez a múltad tapasztalata hogy a horoszkópja miatt kizárt hogy működhet.
A napjegyed hajlamosít bizonyos viselkedési mintákra, de a többi bolygónak a születési képletedben való elhelyezkedése tompíthatja (vagy éppen erősítheti) ezeket a hatásokat.
A lelkednek is van egy alapminősége (harcos, tanító, gyógyító, vagy hírnök) és ez módosul az asztrológia hatások által. :)
"azt mondják h két skorpió nem fér meg "egy csárdában"
Nem minden dudás skorpió!
.
Ha ennyire adsz a horoszkópra, akkor soha ne kezd olyannal, aki ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben született, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!