Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Fel tudnátok világosítani,...

Fel tudnátok világosítani, hogy mit jelentenek az alábbi fogalmak?

Figyelt kérdés

Csináltam az astroneten egy aszcendens kalkulációt és a következő leírásokat kapom:

Nap a Bankban

Hold a Bakban

Merkúr a Vízöntőben

Vénusz a Nyilasban

stb.

Ezeknél a leírásoknál vannak amik igencsak jellemzőek rám, de van ami kevésbé. El tudná valaki magyarázni, hogy mik ezek?

Köszönöm!

2022. febr. 10. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nap a Bankban :D
2022. febr. 10. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Autocorrect :(
2022. febr. 10. 14:56
 3/6 Bálvány ***** válasza:
100%
Most így itt? 1-2 mondatban? A kiguglizott leírások miért nem jók? Mindegyikről regények születtek. Dióhéjban szeretnéd?
2022. febr. 10. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Fogalomszintjén nem értem. Pl. nap a bakban, ez egy időszak? Vagy folyamatosan olyan hatások érnek, mint amilyen leírást kaptam erre? És miért vannak olyan csillagjegyek, amikhez semmi közöm, pl. Merkúr a Vízöntőben. (Bak vagyok, szűz aszcendenssel)

Bocsánat, de nagyon kezdő vagyok a témában...

2022. febr. 10. 15:14
 5/6 Bálvány ***** válasza:
100%

Ha tényleg érdekel a téma és szánsz rá időt, hogy megértsed, akkor szájbarágós videókkal tele a youtube:

https://www.youtube.com/results?search_query=kal%C3%B3+jen%C..

2022. febr. 10. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem majd!
2022. febr. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!