Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák vagy oroszlán?

Rák vagy oroszlán?

Figyelt kérdés

Most hogy jobban megvizsgáltam a születési képletemet, azt vettem észre, hogy az aszcendensem a rák jegynek a szélén van, majdnem az oroszlánban( mindkettő az 1-es házamban van). Viszont a rák és az oroszlán is nagyon jellemző rám.

Külsőre inkább oroszlánnak tűnök.

Lehetséges, hogy 2 aszcendense legyen egy embernek?

2022. febr. 9. 06:58
 1/4 Bálvány ***** válasza:
100%
Egy aszcendendensed van, de akkor az 1. ház 99%-át az oroszlán uralja. Ez erőteljesen rányomja bélyegét a személyiségedre, egyéniségedre. Azt kellene megérteni, hogy itt archetípusok, karakterek ötvöződnek és nem az a helyzet hogy vagy-vagy.
2022. febr. 9. 08:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezer, ezer hála.🤗 Most már nekem is érthető. Viszont egy dolgot még kérdeznék.

Ha az oroszlán a kettes házra is telibe átnyúlik, az mit jelenthet?

2022. febr. 9. 08:47
 3/4 Bálvány ***** válasza:
100%

Hogy a kettes ház csúcsa az Oroszlánban van. Az anyagi helyzetedet, értékítéletedet mutatja. Nap az ura a háznak. Hogy erre jobban ráláss

, több kérdést meg kell vizsgálni. Milyen bolygók (milyen fényszögekkel) vannak még a házban. stb.

2022. febr. 9. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. febr. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!