Mit gondoltok az alábbi képletről, milyen személy ő? Milyen jövő várható számára ?
Ha jól látom a tizedik háza, ami a karrierről szól, a Bikában van. Ez általában arra utal, hogy engedje el egy kicsit magát a munkában. Nem kell mindig olyan pályaorientáltnak lenni. Ezeknek a jegyűeknek, akiknek a tizedik háza a Bikában van a legjobb munka mindenképpen a művészetben valamilyen ágazat.
A szeméyliségéről, pedig egy nagyon szenvedélyes tipus, ha valamit elkezd akkor azt be is fejezi. Leginkább introvertáltnak tudom elképzelni a sok Vizöntő és Halak miatt. Nagyon álmodozó tipus, de agressziv is tud lenni a Kos napjegyből adódóan.
Remélem segitett! :)
Gyáva kioroszlán Ő, kölyökcica még, nagyon megfontolt de ingadozó hangulatú. Anyjával erős a kapcsolata, de a nagy orszlánnal apával - talán csak tudat alatt, de - nem jön ki.
Tanult ember (cica?) lehet majd, aki talán egyszer külföldre szakad.
Másokkal homályos csatározásokat vív az életben.
Talán lesznek komoly ellenségei , vagy a házastársával szeretik majd a békülősszexet tányértördelés után.
Lehet, hogy ezek következtében néha-néha hirtelen pénz áll majd a házhoz, vagy adósság jelentkezik.
Mostanában leckézteti a Szaturnusz és kényezteti a Jupiter ezen a területen, hát ne feledje.
Halálát is hirtelen esemény okozhatja....talán közlekedési baleset.
Érdeklik az okkult dolgok, foglalkoztatják....nem kéne.....megzavarják a boldogságát.
Szerintem egy lobbanékony természetű, szenvedélyesen élő emberről lehet szó. Akiben van kreativitás és a szépre való törekvés (=művészi hajlam). Emellett szerintem "küzd a saját démonaival".
Azt hiszem olyan lehet, mint akit "őrült zseninek hívunk".
Érdekes egyéniség lehet, de nem egyszerű vele együtt élni (akár párként, akár családtagként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!