Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ki mit gondol az alábbi...

Ki mit gondol az alábbi képletről? Milyen ember ő?

Figyelt kérdés

Milyen munkában tud kiteljesedni?

Mit kell megtanulnia?

Stb

[link]

[link]

2022. jan. 10. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Tuti 1 ilyen semmitérő kör alapján dől el, hogy milyen ember 🤣🤣🤣🤣
2022. jan. 10. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon ráér
2022. jan. 10. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Szűz mérleg asc

Nekem sajnos ennyit.

Elvileg rendszerető, de folyamatosan mérlegel, hogy mi a helyes döntés.

2022. jan. 10. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában van Szaturnusz visszatérésed, szóval nem véletlenül gondolkodsz ilyeneken. :)

"Milyen ő?"

Mérleg asc, benne Mars alapján diplomatikus, konfliktuskerülő. Nehezen érvényesíti a vágyait, akaratát, hajlamos túlzottan arra összpontosítani, hogy másoknak mi az igénye, mások hogyan látják őt, stb. Valószínűleg perfekcionista (vagy halogató).

Ezen a fronton tehát azt kell megtanulnia, hogy hogyan érvényesítse asszertíven az akaratát, hogyan szokjon le a dolgok elmaszatolásáról és a people pleasingről. Mindenkinek így a jobb, a másik feleknek is. Önmagunk tiszta felvállalásával érünk el előrelépést, harmóniát a kapcsolatainkban.

A szintén Mérleg Jupiter hoz egy nagy adag lelkesedést, optimizmust, hitet is a személyiségébe. Már simán a Mérleg asc is általában egy kedvelhető, kellemes embert szokott takarni, és ezt a Jupiter energiája csak erősíti. Egyébként az Oroszlánban levő Vénusz (ami a Mérleg ura) is erősíti ezt, ez ad azért egy adag önbecsülést és melegséget.

"Milyen munkában tud kiteljesülni?"

Tanulás: Ikrek van a 9. házban, tehát jó az esze, gyorsan átlátja a nagy összefüggéseket, sok információt meg tud jegyezni és elhelyezni azt egy nagy hálózatban. Viszont igazi elmerülést, mély és alázatos tanulást nem várhatunk tőle.

Pénz: Skorpió és Plútó van a kettes házban, tehát fontos a pénz kérdése. A társadalomban jól érvényesíthető adottságokban, soft skillekben, alkalmazkodási skillekben is bővelkedik.

Szolgálat, odaadás: Halak van a hatodik házban, ráadásul a Hold is. A munkát valószínűleg identitásaként éli meg, összeolvad vele, nehezen húz munka-magánélet határt. Hullámzó a teljesítménye, ettől nagyban függ az érzelmi világának alakulása is.

Hivatás: Rák van az MC-n, és nagyban ki is tölti a tizedik házat. Mindenképpen olyan hivatás való neki, amiben gondoskodhat másokról, és közvetlen kapcsolata van azokkal, akikkel/akikért dolgozik.

Mindent összevetve olyan szakmában érdemes gondolkodnia, amiben mások jóllétéért tevékenykedik, nem kell tudományos/elméleti mélységekbe elmerülni, de van pl. sok továbbképzés, ahol módszereket, irányzatokat - és legfőképpen új embereket - ismerhet meg, adott esetben irányt válthat. A Halak hatodik ház miatt fontos, hogy lelkileg ne legyen nagyon megterhelő.

Nekem pl. ilyesmik jutottak eszembe: mozgásterapeuta, dietetikus, művészetterapeuta, masszőr, valamilyen tanácsadó, coach, facilitátor.

2022. jan. 10. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Egyébként a tizenkettedik házas Nap és Merkúr miatt is érdemes vigyázni a lelkileg megterhelő dolgokkal, mert nehezen húz határt, a sok érzelmi teher pedig magába zárkózóvá teheti.
2022. jan. 10. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm és tényleg igazak a fent leírtak. Bár halogatni nem szoktam, inkább ez a maximalista hozzáállás van jelen.. ami nem mindig jó.

Nem véletlen kérdeztem a szakmát. Eddig mindenki az egészségügyet magyarázta nekem de nekem az lelkileg borzasztó megterhelő lenne. Nem bírom nézni mások szenvedését annyira sajnálom őket hogy valószínűleg én mennek tönkre. És érdekes hogy ezt írtad "A Halak hatodik ház miatt fontos, hogy lelkileg ne legyen nagyon megterhelő" ezt eddig senki nem emelte ki.

Még annyi hogy nagyon érdekel az írás és szoktam is írogatni magamnak. Illetve a festés a másik amit nagyon szeretek és sokat gondolkodtam már azon hogy hiányzik az efféle kreatívitas az életemből. Erre vonatkozóan kiolvasható valami? Nem lenne rossz esetleg ebből megélni.

2022. jan. 11. 06:21
 7/10 Bálvány ***** válasza:
100%

Hát van egy erős ötös házas Szaturnuszod, amely a művészetekben segíthet téged, de nem valami kedvező a szerelem, életörömök és a gyermekvállalás területén. Kvadrátban van 2h-as Plútóval, ami talán anyagi problémákat jelenthet a két terület között. Ezen ne aggódj, Van Gogh is megélte valahogy művészetét. :)

Otthon mi a helyzet? Minden rendben?

2022. jan. 11. 10:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát ami azt illeti Van Gogh levágta a fülét ez nem túl biztató😅🤣

Otthon ? Pontosan mire érted? Szülők vagy pár? Esküvő előtt állok ha minden jól megy utána szeretnénk gyereket is már. Én elég családcentrikusnak tartom magam és a párom is szeretné már nagyon babát, meg korban is ott járok már. :)

Anyagi téren ő az erősebb, külföldön dolgozik én itthon. De alapvetően se hullott az ölembe soha semmi. Nem mondom hogy szűkölködök de alapvetően nem vet fel a pénz, "szerencsém" sincs hozzá. Pedig aztán én takarékoskodom nem szórom a pénzt. Illetve apám részéről olyan mintha folyamatosan menne el tőlem a pénz. Nehéz ezt megfogalmazni de apám mindig sajnálta ránk a pénzt, soherkedett inkább másoknak ad de nekünk nem igen..sőt.

Igen ezt már mondta más hogy gyerekvállalás terén nem kedvező de ez pontosan mégis mit jelent? Mert választ arra nem kaptam de volt aki azt mondta hogy kései gyermekszülés "ajánlott" ha elmúltam 30.

2022. jan. 11. 11:29
 9/10 Bálvány ***** válasza:

Van Gogh szegénységben alkotott. Nem ismerem az életét, de valamiért kerültet a kemény munkát.

Plutónak kedvező fényszöge van a 6h Holddal. Talán az anyagi boldogulásodnak jobban kedvez a kulimunka, mint a művészeti pálya.

Az otthon alatt, a 4., apa házát értem. Akkor édesapád részéről vannak különleges élményeid, amelyek rányomják bélyegüket személyiségedre.

A Szati 5-ös házas szerepéről és kvadrátjáról ennyi info alapján többet mondani nehéz, de neten van bőven irodalma.

2022. jan. 11. 12:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen más egyéb, gondok is vannak az apámmal kapcsolatban.
2022. jan. 11. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!