Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legkedvezőbb /...

Bálvány kérdése:

Melyik a legkedvezőbb / szerencsésebb horoszkóp, amelyet valaha is láttál?

Figyelt kérdés
Mázlista képleteket néznék. Tudsz ilyet születési képletet írni, időponttal, hellyel? Miért gondolod annak? Ismered a szülött életét is? Valóra váltotta a benne ígérteket?
2022. jan. 7. 11:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne a magadét mutogasd! (Ez a poén nem érdekel.)
2022. jan. 7. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően a kínai horoszkóp sárkány jegyben szülöttei az én meglátásom szerint messze szerencsés emberek, teljesen elfüggetlenedve attól, hogy mi az általunk jobban ismert csillag-hold-napjegyük. Hiába rendelkeznek pl a bika csillagjegy minden tulajdonságával is, a sárkány jegy mintha adna valami extrém mázlista löketet.
2022. jan. 7. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Sztem akinek Jupiter az oroszlánban van.
2022. jan. 7. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 a 12. Házzal az sem sokat segit
2022. jan. 7. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem ott van de nem érzem magam mázlistának
2022. jan. 7. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
A legkedvezőbb a trigon és szextil és gondolom ha ebből sok van illetve ha kevés a kvadrát és szembenállás. A legrosszabb ennek fordítottja akkor sokat kell küzdeni és vagy sikerül vagy nem.
2022. jan. 7. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:

1994. Március 29. Óra percet pontos várost nem tudok. De Magyarország.

Miért gondolom szerencsésnek? Szerencsés a családja ahová született, az egyetem alatt egyszerűen folyamatosan olyan mázlijai voltak hogy nem akartam elhinni és most már a munkában is remekel. Nem vitatom ügyes de ezekhez nem elég az ügyesség és a szorgalom ,extra nagy adag mázlija is van.

2022. jan. 7. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:

A 12. hazas egitestek kozul pont a Jupiter, ami nem rossz.

Ha jo lesz a telefonom, beteszem majd a kepletet.

37F incel

2022. jan. 11. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 ok, várjuk
2022. jan. 11. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:

bármelyik domináns nyilas bolygó, hiszen az életnek azon a területén ha nem is minden tökéletes, de az ember szinte elvakultan optimista. :)

- nyilas vénusz

2022. jan. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!