Ilyen képlet alapján milyen karrier való nekem?
ha karriert nem de más valamit láttok benne és leírjátok azt is nagyon megköszönném! :)
Nem hiszem, hogy horoszkóp szerint kellene válogatni, viszont találtam neked párat :)
Pszichológus, orvos, mérnök, piaci elemző, pénzügyi tanácsadó, újságíró, nyomozó, terapeuta
Talán nem erről akarsz beszélni, de kikívánkozik belőlem.
A X.-es házban a Hold az Anyáról mesél. Vele szemben a IV. házban az Apát szimbolizálhatja a Mars. Konfliktust, szembenállást, támadást látok.
Az anya (Halakban) érzékeny, sebezhető önbizalomhiányos. (Vénusz kvadrátja miatt) anyagi és szociális nehézségek, otthoni, családi problémák terhelik. Gond van itt a szerelemmel! Második házában a Bika Szaturnusz: pénzügyi nehézségekkel küzd.
A támadó Mars azonban a Mérlegben áll, így eléggé felpuhult.
Megfelelési kényszerrel küzd, konfliktuskerülő hajlamú. Mindent megtesz a békés, harmonikus életért, rosszul viseli a harcokat, küzdelmet. Odafigyel mások érdekeire, véleményére. Nehezen hoz döntéseket, bizonytalankodó.
Minden Aput támogatja Jupiter, Szaturnusz, Neptun... Jog, erkölcs, lóvé az ő oldalán....
És ezzel be is fejezem a családregényt. A legjobb történeteket az élet írja. Jól tippeltem?
mivel a holdad a halakban van nagyon álmodozó,érzékeny tipus vagy.a napjegyed skorpió szóval a pszichológi tényleg nagyon rád illik főleg,hogy rák az aszcendensed,ami elég érzelmes jegy.valamint a mérleg merkúrral is ugyanis a mérlegek imádnak beszelni (az vagyok :) ).
de a detektiv vagy ilyen kutató munkak is jok mert a skorpiók nagyon szeretnek belelátni a legeldugottabb részletekbe is.remélem segitett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!