Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak lányoknak nincsen...

Halak lányoknak nincsen önbizalmuk?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 11:14
 1/5 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon sokáig nem volt, mostmár sikerült szereznem bőven belőle. Nem hiszem, hogy sokan észrevették rajtam, hogy ilyesmivel küzdök.

26/L

Halak nap, hold, nyilas aszc

2021. dec. 29. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Neha van, neha nem. Nem tudom befolyásolni.
2021. dec. 29. 12:40
 3/5 anonim válasza:
66%
Én pont olyan halak lányt, vagy inkább nőt ismerek, akinek még több önbizalma is van, mint kellene. Aztán hogy melyikből van több, a fene se tudja.
2021. dec. 29. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem van, dolgoztam is rajta és szerintem az is közrejátszik benne, hogy sosem “vette el” senki, nem bántottak.

A testem nehezen fogadom el, de mások szerint szép vagyok és próbálok a legjobb lenni másokkal, szerintem aki nem ilyen szerencsés annak lehetnek gondjai.

Halak a napom, de egyéb jegyeim erősek, oroszlán, bak..

26L

2021. dec. 30. 13:39
 5/5 anonim válasza:

Ez egy sztereotípia a halak jegyről, gondolhatunk lányokra, fiúkra egyaránt. Nem jellemző úgy az önbizalomhiány, hogy ezt így ki lehessen jelenteni. :)

Halak srác, halak aszcendensel.

2022. febr. 13. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!