Halak lányoknak nincsen önbizalmuk?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 11:14
1/5 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig nem volt, mostmár sikerült szereznem bőven belőle. Nem hiszem, hogy sokan észrevették rajtam, hogy ilyesmivel küzdök.
26/L
Halak nap, hold, nyilas aszc
2/5 anonim válasza:
Neha van, neha nem. Nem tudom befolyásolni.
3/5 anonim válasza:
Én pont olyan halak lányt, vagy inkább nőt ismerek, akinek még több önbizalma is van, mint kellene. Aztán hogy melyikből van több, a fene se tudja.
4/5 anonim válasza:
Nekem van, dolgoztam is rajta és szerintem az is közrejátszik benne, hogy sosem “vette el” senki, nem bántottak.
A testem nehezen fogadom el, de mások szerint szép vagyok és próbálok a legjobb lenni másokkal, szerintem aki nem ilyen szerencsés annak lehetnek gondjai.
Halak a napom, de egyéb jegyeim erősek, oroszlán, bak..
26L
5/5 anonim válasza:
Ez egy sztereotípia a halak jegyről, gondolhatunk lányokra, fiúkra egyaránt. Nem jellemző úgy az önbizalomhiány, hogy ezt így ki lehessen jelenteni. :)
Halak srác, halak aszcendensel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!