A jupiter egészen pontosan hogyan is mutatkozik meg a személyiségünkben?
nekem egy asztrológus mondta még mikor semmit nem értettem a csillagászathoz:D, hogy a jupiter jelentését egy képletben úgy tudná leginkább elmagyarázni, hogy például a férfiak képletében tipikusan a mars jegyük jellemzi őket fiatalon, "primitíven", míg a jupiter jellemzi milyenek lesznek bölcsebben, idősebb korukra.
a kérdésem elsősorban az lenne ez mennyire reális, illetve nőkre is érvényes-e ugyanez az állítás?
utolsó sorban pedig ha valaki ért hozzá, van egy képlet amit elemezni szeretnék, innen ered a kérdés. ha valakinek van egy kis extra szabad ideje és megdobna egy priváttal, ott elküldeném, és ha segítene nagyon megköszönném.:)
En is ugy “tanultam” hogy az a szerencse bolygoja illetve a hazassage/ hosszutavu szerzodeseke.
A bolcsesseg bolygoja inkabb a szaturnusz mert az a bolygo mindig tanit, es megalljt parancsol ha valaki nem oldott meg egy fajta “ feladatot” az eleteben vagy az adott idoszakaban. - es ilyenkor hiaba all nagyon jo helyzetben a jupija valkinek ha a szaturnusz energiaja kozbe szol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!