Mindkettő eléggé az, csak máshogyan.
A halak empatikus, önfeláldozó, egyszerre érez mindent, a saját és mások érzéseit.
A rák szerintem kicsit önközpontúbb. Mindenkeppen gondoskodni akar másokról és ezt vissza is akarja kapni. Ha nem kapja meg képes kimártírkodni. Ha másról akar gondoskodni kicsit az is olyan mintha róla szólna, ha visszutasítod, mert nincs rá szükséged, akkor megsértődik. Mert ő most gondoskodni akar és kell neki valaki akiről lehet, függetlenül attól hogy a másiknak szüksége van-e rá vagy nem.
Halak inkább meghagyja hogy "ahogy neked jó". Aztán lehet hogy közben az, ami a másiknak jó, a halaknak nem. De a halak inkább beledeglik.
A Halak inkább empatikus, átérzi hogy hogy érzel aztán meg nem tud utána kijönni belőle, mert szétfolyt.
Ezek miatt szerintem a rák aktívabb, céltudatosabb, a halak meg eléggé "el van varázsolva" vagy el van veszve.
De ez az én meglátásom. Azon is sok múlik milyen bolygó van a rákban vagy halakban és melyik házban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!