Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák vagy a halak horoszkóp az...

Rák vagy a halak horoszkóp az érzelmesebb?

Figyelt kérdés

2021. dec. 23. 17:59
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%
Talán mindkettő!
2021. dec. 23. 18:09
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Fú, nehéz kérdés :)
2021. dec. 23. 18:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szoros a verseny, de talán a Halak.
2021. dec. 23. 18:19
 4/23 anonim ***** válasza:
Rák, Halak asc (vagy fordítva) :D
2021. dec. 23. 18:35
 5/23 anonim ***** válasza:
34%
És a Skorpió miért maradt ki?
2021. dec. 23. 21:36
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
azért nem lehet mérni a kettőt, mert sok területen másban nyilvánul meg az érzelmességük, de egyébként ugyanannyira, és még a skorpió is velük egy szinten van, csak az már megint bőven máshogy nyilvánul meg. nekem a személyes véleményem, hogy általában egy ember minél "csendesebb" annál érzelmesebb, én egy nagyon csendes skorpió vagyok és általában szoktam érezni, hogy egyik rák/halak sincs olyan mély érzelmi szinten mint én.
2021. dec. 23. 22:01
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
"Minél csendesebb annál érzelmesebb" ez így önmagában hülyeség nem állja meg a helyét, nem függ össze a kettő
2021. dec. 23. 23:19
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő eléggé az, csak máshogyan.

A halak empatikus, önfeláldozó, egyszerre érez mindent, a saját és mások érzéseit.

A rák szerintem kicsit önközpontúbb. Mindenkeppen gondoskodni akar másokról és ezt vissza is akarja kapni. Ha nem kapja meg képes kimártírkodni. Ha másról akar gondoskodni kicsit az is olyan mintha róla szólna, ha visszutasítod, mert nincs rá szükséged, akkor megsértődik. Mert ő most gondoskodni akar és kell neki valaki akiről lehet, függetlenül attól hogy a másiknak szüksége van-e rá vagy nem.

Halak inkább meghagyja hogy "ahogy neked jó". Aztán lehet hogy közben az, ami a másiknak jó, a halaknak nem. De a halak inkább beledeglik.

A Halak inkább empatikus, átérzi hogy hogy érzel aztán meg nem tud utána kijönni belőle, mert szétfolyt.

Ezek miatt szerintem a rák aktívabb, céltudatosabb, a halak meg eléggé "el van varázsolva" vagy el van veszve.

De ez az én meglátásom. Azon is sok múlik milyen bolygó van a rákban vagy halakban és melyik házban van.

2021. dec. 24. 01:28
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Halak vagyok, rák aszcendenssel🤦‍♀️ utálom amúgy, a rák az egyetlen jegy, amitől a falnak megyek..
2021. dec. 24. 13:21
 10/23 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ hogy nap, Hold vagy aszcendens (esetleg Vénusz) Mindegyik másképp fejti ki a hatását valahol… ha például a holdat vesszük, mivel az az érzelmek jelölője, könnyebb beszélni erről. Arról nem is beszélve hogy rengeteget számít a többi jegy. Azért nem helytálló amit 6-os írt a csendes emberekről, mert az ikrek aszcendensem miatt -megfelelő emberek társaságban- én is tudok sokat beszélni, belül mégis nagyon mélyen, intenzíven élek meg mindent és sokminden bánt. És ez nem feltétlen jó tulajdonság. Ja igen, nekem rák holdam van, az első házban ráadásul. Amit 8 írt a rákról, az a rák alul fejlett, alacsony szintű működése, ahogyan a halaké az illúziók,függőségek, “széfolytság”.
2021. dec. 24. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!