Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kedvelitek a halak jegyű...

Kedvelitek a halak jegyű embereket? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
talán
2021. dec. 22. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Van a melyiket igen mert kedves es intelligens van masik akit meg nem mert paraszt es ostoba.

Ennyit a csillagjegyekrol.

2021. dec. 22. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem azokat, akiknek hangsúlyos a halak jegy a születési képletében, mert szeretem az érzékeny, érzelmes, empatikus embereket. Párkapcsolatban is nagyon bejön, mert hosszasan lehet velük ölelkezni és úgymond egybe lehet velük olvadni testileg-lelkileg. 2 ilyen barátnőm volt. A napjegyük volt halak. Ezen kívül volt 2 halak aszcendensű barátom is és velük is nagyon jól elvoltunk, mert velük lehetett érzelmi dolgokról beszélgetni. Illetve volt egy lány, akinek a nap- és holdjegye is halak volt és nagyon tetszett. Ő is nagyon érzelmes, érzékeny, szeretnivaló lány volt. Sajnos összejött mással, de nagyon tudtam volna szeretni.
2021. dec. 22. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
A halak a legrosszabbak, a legalja. Őket senki nem kedveli.
2021. dec. 22. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Ez kicsit bonyolultabb annál, mint hogy kedvelem vagy nem-kedvelem. (Amugy se csak a Napjegy számít 🤫)

Nekem mamám Halak jegyű.

Van egy nagyon-nagyon aranyos, meg önzetlenül adó, empatikus, érzékeny oldala, meg egy "házisarkány" oldala. Meg mintha irreális, földöntúli fantaziákat akarna néha megvalósítani, aztán más kapja meg a magáét, ha nem sikerül. Meg van egy kicsit para oldala is, hogy volt mikor pl vmit megalmodott előre 😶

Amúgy ezt az álmodozó, érzékeny jelleget át tudom érezni, mert nekem meg a Hold van a Halakban.

(Mondjuk a Nap is vízjegyben de az most mindegy)

2021. dec. 22. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Én kedvelem őket, de akiket én ismerek, azok nagyon pazarolják a pénzt, és utána sopánkodnak, hogy nem marad hó végére. Olyan barátnőm is, aki 2x annyit keres nálam, nem dohányzik, nem iszik, nem játékozik, én pedig értetlenül nézem, hova tűntetik el a pénzüket. Egyébként aranyosak és megértőek, jókat lehet velük beszélni nem csak felszínesen.
2021. dec. 22. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
9%
Kedvelem őket, mert bekapják a csalit (:
2021. dec. 22. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Igen,szexre jók.
2021. dec. 22. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
legtöbb hal nő akit ismerek pénzes pasikra hajt, illetve a munkahelyeken is mindig a főnökre ráhangolódnak, az alapján változtatják a személyiségüket, a külsejüket, hogy aki a legnagyobb hatalommal van felettük annak mi tetszik.
2021. dec. 22. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!