Vízöntő nők,nektek milyen jegyű a párotok és milyen együtt élni vele?
Figyelt kérdés
Tehát mennyire illetek össze..2021. dec. 22. 16:44
1/6 anonim válasza:
Vízöntő nők, többsége oroszlánal vagy Rákkal jönnek össze!
2/6 anonim válasza:
Nincs párom, és nem is tervezem hogy lesz.
By: vízöntő aszcendens
3/6 anonim válasza:
Mérleg a párom, de nem csak a napjegy számít. Sőt párkapcsolati szempontból szerintem fontosabb a Hold és a Vénusz jegyek passzolása. Amúgy jól ki jövünk, néha vannak súrlódások de hol nincsenek :)
4/6 anonim válasza:
Rák nap, vízöntő asc, kos hold vagyok, oroszlán stellium, a vízöntőm nagyon erős, ha a jellememről van szó. Jelenlegi barátom szűz nap, skorpió asc, oroszlán hold. Sokszor unalmas az okoskodása meg a kritizálása. Legtöbb időt egy oroszlán nap, rák aszcendensű egyénnel voltam együtt, 10 évet. Oroszlánokkal jól kijövök.
5/6 anonim válasza:
Vízöntő nő vagyok párom skorpió, mind a ketten bika aszcendens.
Borzasztó. Csak a gyerek miatt vagyunk még együtt, de már nem sokáig bírom...
6/6 anonim válasza:
Ikrek a párom,és nagyon jó vele.Nagyon hasonlóan gondolkodunk,és viselkedünk,szerintem még sosem értett meg engem senki annyira,mint ő.Jól esik,hogy mellette nem érzem magam egy ufónak,és még soha nem bántott meg,pedig 12 éve együtt vagyunk.
Vízöntő+Ikrek a legjobb páros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!